Annawii

OUTFITS OF THE WEEK

Här är veckans outfits som synts i bloggen och i vanlig ordning gillar jag alla tre! Storfavoriterna är dock de två övre då jag älskar de olika nyanserna av blått i den vänstra samt mixen mellan boho, retro och preppy i den andra. Det känns som en stil jag börjat dras åt väldigt mycket nu i denna mellanperiod. På tal om den inser jag att jag måste köpa på mig fler volangsockar så jag ska spana in på Monki och Lindex i veckan för de brukar ha bäst utbud av det!
Har ni någon favorit av dessa outfits sötnosar?
/Here are three outfits from this week and I love all of them! My favorites are however the two first outfits because I love the different shades of blue in the first plus the mix of boho, retro and preppy in the second look. It’s a style I really like in this ”middle season” and I think the details makes the whole style. Speaking of details, I think I have to buy more frill socks so I must visit Monki and Lindex next week! Which outfit do you prefer babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia

    Jag har sagt det förut och kan säga det igen, din stil är verkligen sa fin!!
    kolla gärna in min skönhetsblogg, länken leder till min tutorial på en ombreläpp! 🙂 Lämna gärna kommentar med en önskesminkning så gör jag en inlägg dedikerat till dig. xoxo / Sofia