Annawii

WHITE & BLUE BOHO BLOUSES

Joyshop.se (399:-), Newlook.com (364:-), Joyshop.se (599:-)
Jag är ett stort fan av blåvita bohemblusar denna vår och här är tre varianter jag gillar lite extra! Den högra blusen har jag redan i svart/kräm och skulle mer än gärna ha den i blåvitt också. De andra två blusarna är även de ljuvliga och ärligt talat hade jag gärna haft alla tre i garderoben för bohoblusen kommer att vara ett av mina basplagg i vår/sommar!
Vilken blus är din favorit?
/I’m a big fan of white and blue boho blouses and here are three blouses which I really like! I already have the third blouse in cream and black, and I would also like to have it in this color combination. The other blouses are also stunning and honestly, I would like to have all of these blouses in my wardrobe because boho blouse will be my standard uniform this spring/summer! Which blouse do you prefer babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna ▲

    Den högra är verkligen superfin! Jag har köpt en klänning från Free People som påminner om dessa, längtar till sommaren, då ska jag bo i den 😀

  2. Anna

    Jag köpte den vänstra i går, på Joy! En butik jag i princip aldrig besöker, men åh vilket härligt material!!! Vårfint till ljusa, slitna jeans❤️!