Annawii

THURSDAY BABY

God morgon raringar! Så var det torsdag och bara två dagar kvar till helg. Yey! Planerna för dagen är jobb och innan dess tänkte jag försöka hinna göra lite helgfint här hemma plus äta lunch med mina bästisar. Mysigt! Vi har setts på tok för sällan på sistone så nu får det bli bättring, jag saknar dem ♥. För övrigt har jag enorma ryggsmärtor för tillfället så jag försöker att stretcha mycket och ha bra skor på jobbet (vilket resulterar i att jag ser väldigt missmatchad ut men vad gör de tom hundra år ;). Om ni har tips på hur man råde rbot på stelhet får ni gärna hojta!
Ha en toppendag sötnosar!
/Good morning sweethearts! It’s thursday and only two days left until it’s weekend. Yey! My plans for the day is to work and before I start I will make our appartment ”weekend pretty” plus eat lunch with my best friends. Lovely! I also want some tip from you of how to cure a stiff back. I have such back pains so I need your help! Have a lovely day and I hope the sun is shining on you!
Sweater from Ivyrevel.com
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Engla

    Tro mig, fanns inte många muskler i min rygg eller armar när jag började och det finns ju minivikter tom och jättebra övrningar för just rygg 🙂 Jag började med jättelätta och kör inte supertungt nu heller haha men betydligt tyngre än för ett halvårsedan. Allas resa börjar någonstans. Tack sweetie! Hoppas du får njuta av en värkfri rygg snart <3! Kramar

  2. Engla

    Styrketräning 🙂 Jag har aldrig ont i ryggen längre. Den blev förstörd efter graviditeterna = dålig hållning men nu när jag byggt upp muskler där så har jag aldrig ont. Kanske värme (bastu/vetekudde) kan lindra för stunden? Massa Kramar!

    1. ANNAWII

      Ja jag testade ju styrketärning men min rygg blev ännu sämre, tror jag är lite för svag för att köra med vikter. Får kanske börja med stretchning och egen vikt och sedan fortsätta med vikter. Baby steps men jag får helt enkelt acceptera att min kropp är lite för tunn och omusklig för det jag egentligen vill just nu. Men du är grym inspiration gumman, du har gjort mig peppad! Kram