Annawii

LAVENDER TOP

Lavender top from Joyshop.se
I dag fick vi in denna topp på jobbet och jag föll som en fura då jag fullkomligt älskar lavendellila! Det är en så vacker nyans och jag gillar även den slappa modellen, ringningen samt materialet. Det känns som en perfekt vardagstopp i vår och det kan nog hända att jag slår till på en hihi ;).
Vad tycks, gillar ni den?
/Today, this amazing top arrived at my job and I fell in love immediately since I’m a big fan of lavender! It is such a beautiful color and I also like the model plus the material. It is a perfect every day top for spring and I will might have to buy it hihi ;). Do you like it sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Jag tycker det är så kul att se dina bröllopsbilder! Jättefin brud och dukningen, wow! Jag ska själv gifta mig i vinter och har insett att klänningar där man ser ut som en marängtårta med urringat både bak och fram och en jättekjol inte riktigt passar mig.. Innan ditt bröllop tipsade du om lite alternativa klänningar som inte egentligen var brudklänningar, skulle du inte kunna göra det igen?? Tack för en bra blogg med kul inspiration!

    1. ANNAWII

      Hej finis! Åh vad kul att höra! Jag håller på att fixa med ett sånt inlägg så det kommer inom snar framtid! Har bara lite mkt med alla jobb dessa veckor men påskveckan är lugnare så då ska jag sätta mig och plocka ihop massor av fina tips! Kram