Annawii

MY SKIN CARE ROUTINE

Le weekend, Le jour, La nuit & CC cream- Chanel.com, organic cleanser- Swedishbeautyfactory.se, almond oil- Apoteket.se
Jag har fått ett par önskemål om att berätta om min hudvårdsrutin så här kommer ett inlägg om det. Jag är en hyfsat nybliven skönhetsproduktsfantast som bara för drygt ett år sedan tvättade ansiktet med tvål och smorde in det med Niveas feta salva i plåtburk. Det var inget fel på min hy då men jag var väldigt torr och började inse att det var dags att börja ta hand om huden på riktigt. Sedan dess har jag provat lite olika produkter och ovan ser ni den mix jag fastnat för. På kvällen rengör jag ansiktet med en mild ekologisk rengöring och smörjer sedan in ansiktet med Chanels ”La nuit” eller ”Le weekend” om jag behöver en extra boost. På morgonen baddar jag ansiktet med kallt vatten och sedan duttar jag på lite ”Le jour” från Chanel. Om jag ska sminka mig efteråt kör jag alltid på Apotekets mandelolja då den ger massor av fukt och därefter använder jag Chanels ”CC cream” under ögon samt kring näsa och mun (i stället för foundation). Min hy har aldrig varit så fin som den är i dag så trots att Chanelprodukterna är dyra är de värda sitt pris då de håller vad de lovar och räcker länge (skulle tippa på 6-8 månader). Vill man inte köpa hela serien tycker jag att serumet är bästa investeringen då det räcker längst och det kan man kombinera med mandeloljan som är väldigt prisvärd!
Hur ser er hudvårdsrutin ut sötnosar?
/I have recieved a couple of requests of showing my skin care routine so here is a post about it. In the evenings, I clean my face with an organic cleanser and afterwards I lubricate my face with ”La nuit” or ”Le weekend” from Chanel (I use ”Le weekend” the days I need an extra boozt). In the mornings, I wash my face with cold water before I’m putting on Chanels day cream ”Le jour”. If I’m going to use make up afterwards I also use a couple of drops of an almond oil before I use my favorite CC Cream from Chanel (I use it instead of foundation). My skin has never looked as good as it does since I started to use these products, so the Chanel products are definitely worth their prices. If you don’t want to buy the whole collection I can strongly recommend you to buy the serum from Chanel, ”Le weekend”, and use it in combination with the almond oil which is very affordable! How does your skin care routine look like babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ANNAWII

      Häftigt! Jag hade aldrig några problem när jag använde det men min hud blev väldigt torr och beroende av krämen eftersom den är så fet. Plus att jag kunde få utslag kring mun och ögonen när det var riktigt kallt då den inte gick in i huden som en mandelolja gör. Men jag tror det finns betydligt sämre saker man kan ha på ansiktet för folk blev chockade över hur fin hy jag hade trots att jag använde den hihi.
      Kram

    1. ANNAWII

      hihi låter som jag var förrut ;). Så länge det funkar och man är nöjd så är det viktigast! Jag har ju fått chans att testa så många produkter tack vare bloggen så det har vuxit fram en liten skönhetsnörd i mig det senaste året vilket jag aldrig trodde skulle hända hihi