Annawii

THROWBACK THURSDAY

Då var det torsdag vilket innebär en liten tillbakablick i bloggarkivet och denna gång vill jag visa ett par bilder från fina ”Hotel Josephine” som vi bodde på när vi var i Paris i december. Det var världens charmigaste hotell med fantastiskt fin inredning och det hade underbart läge i Montmartre. Just nu drömmer jag om en weekend i paris med älskade Mick eoch blir det av i vår kommer vi med all säkerhet att bo på detta hotell för jag blev så kär i det!
Hoppas att ni gillar bilderna raringar!
/Thursday means a look back in my blog archive and this time I want to show you a couple of photos of the hotel, ”Hotel Josephine”, where we lived last time I was in Paris. It was such a charming hotel with fantastic interior and it had an amazing location in Montmartre. Right now, I’m dreaming of a weekend in Paris with Mike this spring and if my dream comes true, we will definitely stay at this hotel again! I hope you like the photos as much as I do babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Åh, vilket mysigt hotell. Ska lägga det på minnet om vi åker till Paris. Funderar på en storstadsweekend min man och jag och Paris ligger bra till. Ha en fin dag. kram