Annawii

THINGS I WANT TO DO 2014

SANTORINI
Efter att ha sett x antal vackra Instagrambilder från grekiska ön Santorini i somras bestämde jag mig för att det får bli vår huvudresa i år. Det sägs vara en av Greklands, och kanske världens, vackraste öar så förväntningarna är skyhöga inför vår resa dit. Vi ska självklart bo i Oia och om allt går som det ska åker vi i September efter värsta turistsäsongen. Ljuvligt!

KONSERTERI år vill jag se massor av konserer och vi har faktiskt redan bokat biljetter till Pearl Jam i sommar. Två artister till som jag skulle vilja se är donnan ovan, Lana Del Rey, plus Neil Young. Tror att de båda är grymma liveartister och jag skulle nog ha gåshus en vecka efter att sa sett dem!
TATUERA MIG
Jag fick ett presentkort på en tatuering av mina bästa vänner när jag fyllde 30 så snart är det dags att göra slag i saken. Efter noga övervägande har jag bestämt mig för att slopa peacetatueringen och göra två svalor på handleden i stället eftersom jag trivs så bra i det. För en velig människa som mig känns det väldigt skönt att det finns fusktatueringar för nu har jag provat mig fram i 2-3 år och detta motiv är det jag gillar allra mest!
SMÅKAKOR I HEMMET
Vi har som sagt var parat Cookie och som det ser ut blir det kattungar hos familjen Åkersten/Wiklund i vår. Det känns som årets höjdpunkt och ni anar inte hur glada vi är. Vi är som två föräldrar som ska få barnbarn och skämmer verkligen bort vår lilla älskling ♥.
FÅ BÄTTRE SJÄLVKÄNSLAJag har pinsamt låg självkänsla och kliver allt för ofta på mig själv så det är något jag måste och vill jobba med 2014. Jag gör hellre mig själv ledsen än andra och sätter mig själv i sista rum så nu ska jag försöka ta mer plats och våga mer. Vi får se om jag gör det på egen hand eller ber om hjälp men oavsett ska jag försöka dela med mig lite av resan med er.
GÖRA MER FILM & DIY
Jag har blivit lite smålat på sistone och skippat såväl film som större DIY-projekt men nu har det börjat klia i fingrarna igen. Nu ska min fina symaskin få åka fram och så ska jag försöka laga vårt kamerastativ så att jag kan göra vackra bohemfilmer till bloggen i sommar och kanske rent utav bakfilmer. Älskar sånt!
STRESSA MINDRE/SKRATTA MER
De senaste veckorna har jag stressat mindre än jag gjort det senaste året. Detta har resulterat i att jag varit betydligt gladare än innan och jag har känt att jag och Micke hittat tillbaka till den relation vi hade innan stressen tog över våra liv. Nu kan vi skratta och fjanta runt igen och det är något jag värdesätter enormt mycket så jag ska verkligen försöka hålla stressnivåerna nere, ”relaxa” ofta och prioritera rätt!
SPARA TILL DRÖMRESAN
Jag och Micke drömmer om att göra en riktig drömresa till USA 2015 så i år ska jag försöka hålla i pengarna lite bättre än jag normalt sett gör. Vi har inte bestämd destination än men vi funderar på San Fransisco och/eller Texas då vi är nyfikna på de områdena. Om ni har tips på andra roliga delstater/städer som inte är de mest uppenbara (NY, L.A & Miami) får ni gärna tipsa!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tokyo-Love

    Sv: jo jag har rest till Japan ett flertal gånger, senast i sep-okt 2013! Pluggade även i Tokyo 2010 så då bodde jag på plats! Läs gärna om mina resor på bloggen.

  2. Tokyo-Love

    Sv: jo jag har rest till Japan ett flertal gånger, senast i sep-okt 2013! Pluggade även i Tokyo 2010 så då bodde jag på plats! Läs gärna om mina resor på bloggen.

  3. Marie

    Blir också sugen på att åka till Santorini när jag ser bilder därifrån. Dock är drömmålet Amalfikusten i Italien 🙂
    Har du någon favoritlåt med Lana del Ray?

  4. Sanna

    jag och min sambo ska oxå åka till Usa sommaren 2015…vi sparar pengar redan nu haha vår plan är att åka runt en del och få in Las Vegas och Los Angeles bland annat =)

  5. Anna

    Åh, Santorini är underbart! Jag var där på kryssning (vår bröllopsresa) och har längtat tillbaka sedan dess:)! Vi väntar också på resultat av parning, men trots att hon sover mycket och har större aptit så finna inga synliga tecken än:(. Kanske lika bra det, hon är inget riktigt mamma-material i dagsläget…:)!
    Vilket spännande år! Att planera är ju halva nöjet!

    1. ANNAWII

      Åh vad härligt!
      Hihi ja vår Cookie har blivit supertjock och småtissarna har växt på bara en vecka. Hon ser höggravid ut efter bara 4,5 veckor haha ;). Kram finis

  6. Tokyo -Love

    Santorini ser ju bara FÖR underbart ut! Och USA.. har inte varit så sugen tidigare, men efter att min syster varit där ett antal gånger så börjar jag också få NY-feber. Annars är det ju Japan som gäller för mig!

  7. Carro

    Åh vilken rolig "lista"! Har två andra förslag på resmål i USA – San Diego eller Montana! 🙂
    San Diego ligger väldigt nära LA ~1 timmes bilfärd men det är lugnt och fint och massor med fina stränder och sen är ju LA inte långt bort om man vill shoppa eller gå på disneyworld 🙂
    och Montana är i princip motsattsen, det är väldigt mycket landskap och där finns även Nationalparken Yellowstone! Hur vackert som helst med massor av berg! 🙂