Annawii

I LOVE MONDAYS

God morgon måndag! I dag är jag som vanligt trött men ack så glad för jag har två lediga dagar framför mig så jag ska se till att vila och njuta ordentligt! Planerna för dagen är att hälsa på mina älskade föräldrar, handla hem massor av blommor och fota av några outfits i kväll. Ska även försöka styra upp en Bloppis för några Umeåbloggar och jag har en lokal på ”G” så jag hoppas allt klaffar nu. Är så roligt med sådana events och jag behöver något att se fram emot mitt i all trötthet! Vad gör ni i dag raringar?
Ha en fin start på veckan!
/Good morning monday! I’m so tired today but still happy because I’m free from work and I have two lovely days in front of me. Yey! My plans for today is to visit my beloved parents, shop some flowers and take a couple of outfit photos tonight. I will also try to put together a ”Bloppis” event for a couple of local bloggers and I’m really looking forward to do an event. It’s so much fun! What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gina

    Åh det vore så roligt med bloppis! De andra gångerna ni har haft har jag inte kunnat komma så jag hoppas att jag kan passa in det den här gången 🙂