Annawii

OUTFITS OF THE WEEK

Här är tre outfits från veckan som gått och i vanlig ordning gillar jag alla tre! De är väldigt ”jag” och jag gillar särskilt nummer ett då det är mina favoritjeans nummer ett just nu och jag tycker att matchningen med den stickade tröjan var klockren. I övrigt gillar jag även den mönstrade maxikjolen samt den bohemiska maxiklänningen och det är plagg som kommer att bli minst sagt välanvända i vår/sommar!
Vilken outfit gillar ni mest sötnosar?
/Here are three outfits from this week and as usual I like all of them! They are very ”me” and I especially like number one because the pants are amazing and I like how I styled them. I also like the patterned maxi skirt plus the bohemian maxi dress and those are garments which I will wear a lot this spring! Which outfit is your favorite babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag älskar klänningen, nr 3. , men även de andra naturligtvis. Jag är en riktig shopaholic och har precis skrivit under ett kontrakt med mig själv att inte köpa mer kläder på ett helt år, riktigt galet. Men det är kul att läsa om mode och titta 😉