Annawii

OH IT’S FRIDAY

God morgon mina små hjärtan! Igår hade jag en riktigt tuff dag både fysiskt och mentalt men jag tog mig igenom den och det känns snäppet bättre i dag. Jag är som sagt redan extremt trött och slut (tror jag har brist på mer eller mindre allt just nu) så gårdagens nyheter gjorde inte saken bättre. Men så är livet i bland och när sånt händer gäller det att påminna sig själv om att ta hand om livet och sina älskade varje dag, även om det känns orättvist att jag snart har begravt två av mina bästa tonårsvänner innan de ens fyllt 30 år. Det skär i hjärtat när jag tänker på det men jag är glad att jag fick lär akänna dem och dela alla roliga, tokiga och fina stunder med dem ♥. Planerna för denna fredag är jobb och så blir det i vanlig ordning filmkväll med massor av godis tillsammans med mina två älsklingar. Om jag inte misstar mig helt är Cookie gravid för hon har redan börjat bli tyngre (hon var ju så extremt lätt och liten innan) och det är en tröst mitt i allt detta. Jag har tur som har henne och världens bästa nära och kära. Är så tacksam för att de/ni finns!
Ha en underbar fredag och hoppas helgen startar bra vad än ni hittar på ♥
/Good morning my dear sweethearts! I had a rough day yesterday, both mentally and physical, but I went through it and today it feels a little better. I’m already extremly tired (I think I have all the vitamin deficiencies you may have) and yesterdays news didn’t exactly help me. But that’s life and when things like this happens you have to remind yourself to ”seize the day” and take care of your beloved ones every day, even though it feels so unfair that I soon have buried two of my best teenage friends before they turned 30. It breaks my heart when I think of it but I’m glad i got to know them and that I got to share important moments with them ♥. My plans for today is to work and afterwards I will watch a movie with my two darlings and eat lots of chocolate. I think that Cookie is pregnant now and that’s a comfort in all of this. I’m lucky to have her and all my beloved ones, they mean the world to me! Have a nice friday and a good start of the weekend !
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Usch fy fan livet är tufft ibland! Får tårar i ögonen bara på tanken att förlora min bästa vän, det hade varit en sådan katastrof… Usch usch.
    Anna, har du funderat på att besöka en dietist? De är ju väldigt duktiga på att se om man får i sig allt man behöver. Och jag vet att du är frisk från dina ätstörningar, men har man krånglat med maten länge förr så kan ju småsaker sitta kvar i hjärnan (som hos mig som snarare hetsätit men har SÅ svårt att veta hur hunger ska kännas!). Bara ett tips. 🙂
    Stor kram ta hand om dig!

  2. Emmy

    Jag beklagar det sorgliga beskedet du har fått, fina du! Många gånger finns det ingenting som underlättar, men ibland kan musik hjälpa. Alterbridge – in loving memory har hjälpt mig många gånger. Både för att få gråta, men även för att känna tröst. Den kanske kan hjälpa dig också?
    Kramar! <3