Annawii

VANILLA TEA KIND OF MORNING

God morgon söndag! Igår var jag inte på topp så jag ställde in alla planer och tog en riktig vilodag och det behövdes. I bland har jag perioder då det känns som att all energi försvinner och det har nog att göra med att jag var så nära att gå in i väggen i höstas att min kropp säger i från när det blir lite för mycket stress. Jobbigt på ett sätt men bra att kroppen säger till! Nåväl, i dag mår jag betydligt bättre och har haft en lugn morgon med en smarrig frukost plus mitt nya favoritte och jag ska strax ta en skön morgonpromenad. Härligt! Planerna för resten av dagen är att baka, fota i studion och vila massor så att jag är redo för kommande vecka. Skönt! Vad ska ni hitta på i dag?
Ha en fin dag och tack för att ni är så otroligt rara och omtänksamma ♥
/Good morning sunday! I didn’t feel so good yesterday so I cancelled all my plans and stayed at home and relaxed instead, which I really needed. Sometimes I have periods when it feels as I have no energy and I think it has to do with that I almost hit the ”wall” last fall, and that my body says ”Stop!” when I stress too much. The body truly has an amazing defense mechanism! Well well, I feel much better today, and I’ve had a calm morning with a yummy breakfast plus my favorite tea and I will soon take a morning walk. Lovely! My plans for the rest of the day is to bake, take photos in our studio and rest a lot so I’m fit for next week. Nice! What are you doing today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    ja,kroppen är rätt fantastisk med att säga till, vi borde alla lära oss att lyssna mer på den bara! Blev själv jättesjuk i höstas av att ha stressat och varit under enorm press en längre tid,och fortfarande är jag inte på topp,fast läget lugnat ner sig. Så jag har också tvingats lära mig att lyssna på kroppens signaler. ha en skön helg! 🙂

    1. ANNAWII

      Ja det är helt galet vad duktig den är på att säga i från. När jag blir så här måste jag verkligen tagga ner för kroppen slutar samarbeta. Tur det för huvudet vill ju så mkt men det måste ju få återhämta sig också!
      Kram och tack detsamma <3