Annawii

FLORAL MAXI SKIRT

Floral maxi skirt from Chicwish.com 

Mycket blommigt just nu men jag vet att många av er gillar min blommiga maxikjol från Chicwish.com och jag såg precis att den är på rea nu! Den är, i mina ögon, helt perfekt och jag gillar såväl den böljande modellen som mönstret och färgpaletten. Hittills har jag inte hunnut använda den så ofta men jag gissa p å att det kommer att bli en stående favorit i vår och jag kommer främst att matcha den med korta stickade tröjor och boots. Tycker det är så snyggt!

Här hittar ni kjolen raringar!
/I’m Sorry for all the floral patterns in my blog, but I know that many of you like my floral maxi skirt from Chicwish and I want to tell you that it is on sale now! It is in my oppinion totally perfect and I really like the flowing model plus the colors. I haven’t had the chance to use it so much yet, but I think it will be a basic garment for me next season and I will mostly wear it with knits and boots. I really like that style! Here is the skirt babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Den är ju verkligen sjukt fin. Men jag undrar bara hur det funkar med tull när man beställer från chicwish? Är det struligt?