Annawii

GOOD MORNING FRIDAY

God morgon raringar! Ni anar inte hur trött jag är då det är väldigt mycket i görningen just nu men jag ska inte klaga för det är sista arbetsdagen denna veckan och jag har startat dagen med en smarrig frukost. Planerna för dagen är som sagt var jobb och vi kör faktiskt i gång halva reapriset i dag så kom in och hälsa på om ni är i krokarna! Förutom det ska vi även lämna tillbaka missen samt städa för det behövs vill jag lova. Jag ska även passa på att köpa hem vita tulpaner för det är, som ni vet numera, en utgift jag inte tummar på. De gör hemmet så mycket vackrare och särskilt i kombination med mina nya brickor i marmor och guld. Älskar inredning! Vad gör ni denna fredag?
Ha en toppendag och trevlig helg!
/Good morning sweethearts! I’m so tired today because I have so much to do this week, but I shall not complain because it’s friday and I have just eaten a yummy breakfast. My plans for today is to work and I will also clean our appartment plus return the cat to it’s owner. I also have to buy white tulips because they make our home so much more beautiful and cosier! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rebecka

    Tulpaner är superhärligt! Håller riktigt länge också om man ställer dem i iskallt vatten (gärna med några isbitar i). Fick tipset hos en florist och efter att ha testat står mina tulpaner nu i nästan en vecka 🙂
    Vill också slå ett slag för kvistnejlikor. Så vackra att titta på och står sig läääänge! Dessutom är de billiga och en får oftast ett helt knippe under 50-lappen.

    1. ANNAWII

      Ja jag använder också isbitar och de håller oftast en hel vecka då till skillnad mot förut då de bara höll 3 dagar. Blir elite billigare hihi
      Kram sötis

  2. Emma Hå

    Åh vita tulpaner som är så vackert! Själv skall jag spendera hela dagen med tentaplugg inför morgondagens tenta… =( Inte så kul kanske.
    //Emma Hå