Annawii

THROWBACK THURSDAY

Då var det torsdag igen och det innebär så klart en tillbakablick i mitt bloggarkiv, denna gång i form av ett par härliga sommarbilder från sommaren 2011. Jag älskar verkligen alla bilder vi tog den sommaren för jag ser så otroligt lycklig och sund ut på varenda bild och vädret var helt fantastiskt! Dessa bilder är min största inspirationskälla för 2014 för jag vill hitta tillbaka till denna Anna som inte var söndersterssad, hade några kilo mer på kroppen och gnistrande glada ögon. Förhoppningsvis är jag på väg tillbaka dit då jag mår så mycket bättre av att jobba än plugga (prestationsångest i 5 år tog knäcken på mig) och jag har känt att livsglädjen börjat krypa i kroppen på sistone. Underbart!
Hoppas att även ni gillar dessa bilder raringar!
/Thursday means a look back in my blog archive and this time I want to show you a couple of summer photos from 2011. I love all the photos we took that summer because I look happy and healthy at all the photos and the weather was truly amazing! These photos are my biggest inspiration for 2014 because I want to be the Anna I see on these photos who wasn’t stressed 24/7, who wasn’t just skin and bones and who had happy eyes. Hopefully I’m on my way back there because I already feel so much better after i’ve started to work instead of study and I can feel that the happiness has started to run through my veins again. Lovely! I hope you like the photos babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Underbara bilder! Det ser så otroligt härligt ut. Så skönt att du tog beslutet om jobbet och som känns bättre för dig. Hoppas du får må bra och vara lycklig!

  2. M

    Du gör alltid så fina kollage <3
    Kan du inte göra ett "diskret" boho-outfit-kollage?
    Jag jobbar i ett väldigt mansdominerat yrke där jag oftast går runt i arbetsställ, men de dagar jag är inne på kontoret så vill jag verkligen leva ut mina bohemiska drömmar! Tyvärr har jag inte lika bra smak som du, antingen blir det för mesigt (läs: en vit skjorta, jeans och bruna mockaboots) eller alldeles för uppklätt (läs: fransar, blommor, spets, fjädrar, mocka, pärlor..). Mitt kontor består enbart av karlar plus en tjej till och hon är ingen bohem så hon är inte till någon hjälp i detta fallet. Här an kan ett par klackar anses som ett väääldigt feminint inslag. Please help me!
    kram M