Annawii

DO WHAT’S GOOD FOR YOU

God morgon mina små hjärtan! igår hade vi en supermysig dag med biobesök (andra delen av Hobbit imponerade inte men alltis mysigt med bio) och en smarrig middag här hemma. Härligt! Denna dag kommer troligtvis att gå i samma teckan och det känns så skönt att få må genuint bra och att vara lycklig. 2013 var som sagt inte mitt bästa år men 2014 har börjat betydligt bättre och mycket tack vare att jag äntligen börjat prioritera och sålla bort saker. Som att ta bort 1-2 bogginlägg per dag, att säga nej till saker jag inte har tid/vill göra och att sluta ta åt mig av vissa människor/folk i bloggvärlden som gör allt för att pika/såra mig men inte kan stå för det (har fortfarande svårt att förstå varför man gör så men det är väl bara att acceptera att vi alla är olika och har olika syn på respekt). I stället väljer jag att lägga min tid och energi på saker som får mig att må bra! Som att ta sovmorgon med mina två älsklingar, att dyka ner i ett DIY-pyssel eller i en bok och glömma omvärlden för ett par timmar eller bara umgås med fina vänner som visar ömsesidig respekt. Det är trots allt sånt som sätter guldkant på livet och som får de jobbiga perioderna att kännas lite mindre outhärdliga. Håller ni inte med? Nåväl slutsnackat om det för denna gång för nu ska jag studsa upp och fixa lite frukost åt oss innan det är dags att bege sig ut på en kall morgonpromenad. Bra start på dagen!
Ha en underbar söndag och tack för att ni finns, ni sätter guldkant på alla mina dagar!
/Good morning sweethearts! We had such a good day yesterday with a yummy dinner and we also saw Hobbit at the cinema. Wonderful! This day will also be a lovely day and it feels so good to finally feel happy again. 2013 wasn’t my best year, but 2014 has definitely started better and I think it has a lot to do with that I’ve learned to prioritize and take away things out of my life. For example I’ve had taken away 1-2 blog posts a day, I’ve started to say no to things I dont want to do, and I have stopped listening to people (mainly in the blog world) who just want to hurt me and who aren’t honest. Instead I’ve started to put my time on things that makes me feel good! As to lie in bed for one hour extra in the morning with my two loves, read a book or just hang with my friends. That’s what makes life worth living, don’t you agree? Well well, now I have to go and make breakfast before it’s time to take a cold morning walk. Have a lovely day babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Lina: Kunde inte svara på din kommentar i mitt publishläge så svarar så här :).
    Blev så otroligt glad av din kommentar, sitter och ler just nu! Det borde finnas fler som dig som sprider glädje och ljus i stället för bitterhet. Då skulle världen vara så mkt finare <3
    Kram

  2. Gabriella

    Jag har också börjat fundera på hur jag själv vill ha det för att må så bra som möjligt. Väldigt nyttigt måste jag säga:) Förra året var inte heller mitt år så nu gör jag allt jag kan för att detta år ska bli så härligt som jag vill, även om det innebär att tacka nej till saker osv. Hejja oss:)

    1. ANNAWII

      Vad skönt att du också börjat tänka så vännen! Känns som att man blir en så mycket bättre och mer harmonisk människa om man gör det!
      Kram finis <3

  3. LORISSA LOVEBOMB

    Jag har också svårt att förstå sådana kommentarer. Om man är av en åsikt som kan vara sårande, är det då så förfärligt svårt att hålla inne med den? Idag fick jag höra att jag såg trashig ut, anonymt givetvis. Och jag tror säkert att personen FAKTISKT tycker det, men varför är det så viktigt att berätta det för mig när personen vet att det förmodligen gör mig ledsen? Det är för mig en gåta!

  4. Lina

    Förstår inte heller varför vissa måste sprida negativ energi här i världen. Vill bara säga att du är en enorm inspirationskälla. På något sätt sprider du harmoni, lugn och kärlek i din blogg, vilket är så himla härligt! Såna som du får en att vilja vara den bästa människa man själv bara kan vara. Jag önskar dig ett grymt bra 2014 🙂