Annawii

FOLLOW UP ON MY 2013 LIST

BARCELONADet blev en resa till Barcelona i somras med Micke och vi stannade en hel vecka i stället för 4 dagar som sist. Det var riktigt härligt och vi njöt till fullo av värme, pool- och havsbad, smarriga hotellfrukostar (Barcelona Princess har bästa hotellfrukosten jag någonsin ätit), goda middagar, massor av yoghurtglass plus lite kultur i form av Gaudi-parken. Ljuvligt!
ÄTA BÄTTRE MATMålet med detta var att börja äta mer ekologiskt och närodlat och det har jag tyvärr inte gjort. Jag har inte blivit sämre men knappast bättre så det är något jag ska jobba med. Dock har jag börjar laga och baka mer mat från grunden så ett litet plus i kanten men jag har dock ätit kött en del så det drar tillbaka betyget. Till mitt försvar hör att jag tappat en hel del i vikt så jag har ätit kött när det inte funnits bra vegetariska alternativ (t.ex. på resor och när jag ätit mat ute på restaurang). Planen är att få ordning på kosten och sedan går jag över till att vara vegetarian på heltid igen för det känns så mycket bättre rent etiskt för mig!

PARISTack vare samarbetet med Sarenza och skorna jag designade för dem fick jag chansen att åka till Paris trots att jag inte trodde att det skulle vara möjligt i början av 2013. Det blev en underbar resa tillsammans med mina föräldrar och än en gång visade Paris sin bästa sida för mig. Jisses vad jag älskar den staden!

STARTA EGETDet blev inget nytt företag 2013 men tankarna finns fortfarande där och jag skulle gärna driva något eget vid sidan av mitt jobb på Joy. Det är för övrigt något jag är superstolt över från 2013 för jag mådde inte bra av att plugga mot slutet och jag är så glad att jag tog tag i mig själv och ordnade ett jobb där jag verkligen trivs. Det är något jag värdesätter enormt mycket!
SE ”FIRST AID KIT” & ”MISS LI” LIVE
Vi hann inte se någon av dem live 2013 men förhoppningsvis kommer det fler chanser i år. Då satsar jag även större och drömmer om Lana del Rey och redan inplanerade Pearl jam i Stockholm i sommar. Det kommer bli grymt!
GIFTA MIGJag kunde inte riktigt släppa tanken på att få gifta mig med min älskade Micke så jag tog saken i egna händer och friade till honom i mars och fick ett ja. Därefter var bollen i rullning och på ca: 4 månader förberedde vi vårt bohemiska drömbröllop som till och med överträffade våra förväntningar. Det är den finaste dagen i mitt liv och jag ler bara av tanken på den!
HANDLA MER VINTAGE & SECOND HANDKlädmässigt har jag inte handlat så mycket vintage och second hand men då säkert 90 % av inredningen till vårt bröllop (och av det jag shoppade till hemmet) var second hand, vintage eller DIY uppfyllde jag ändå målet. Det är förresten ett hett tips till er som vill ha ett vackert och personligt bröllop i en bra prisklass. Spana in second hand och loppisar för där kan man göra fynd som sedan blir uppskattade detaljer i hemmet!
GÖRA MINST TVÅ PHOTO SHOOTS MED TEMA I SOMMARPlanen var att göra minst två photo shoots med tema under sommaren men det hanns inte med då jag pluggade och planerade bröllop mest hela tiden. Dock tog vi oss tid att åka ner till en liten å i närheten av bröllopsfestlokalen efter middagen med Mickes bror och hans tjej och tog massor av fina bilder. Kanske det räknas som en photo shoot? I år hoppas jag att vi hinner med de där planerade photo shootsen för nu har vi hittat finaste miljön som är perfekt för min romantiska bohemstil!
SY & GÖRA FLER DIY-RPOJEKTJag gjorde fler DIY-projekt än någonsin 2013 i samband med bröllopet och sedan hade jag ett par intensiva DIY-perioder i höstas. Dock har jag varit på att dokumentera allt pyssel till bloggen så det är något jag ska bli bättre på eftersom jag vet att det uppskattas!
Find my 2013 list here
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Åh vilken härlig läsning! Underbart kul att få ta del av:) Roligt att sammanfatta och fundera på hur det gångna året varit o även blicka fram o resonera hur man vill ha det nu. Hotellet i Barcelona såg för övrigt väldigt fint ut:)

    1. ANNAWII

      Åh vad kul att höra finis!!
      Och ja, hotellet är magiskt! Funderar på att åka ner med några vänner i vår och då blir det nog det hotellet!