Annawii

WHEN THING’S DON’T GO YOUR WAY

Hej sötnosar! Igår blev det ännu en stressig dag på jobbet plus väldigt sen lunch och när jag kom hem började jag må riktigt dåligt. Tvingade i mig lite middag men sedan var ”helvetet” (läs: magsjuka/matförgiftningen) lös. Jag kräktes exakt hela kvällen och natten och fick inte behålla något alls i lillmagen. Micke var så rar och gjorde hemmagjord jordgubsmilkshake åt mig eftersom det var det enda jag kunde tänka på utan att kräkas men inte ens det fick stanna. Huvvaligen! Nu mår jag dock betydligt bättre i magen och är bara trött och slut i kropp och knopp. Har till och med lyckats få i mig en kula vaniljglass så jag hoppas den får stanna för jag tror inte min kropp klarar så mycket mer. Nåväl, jag får försöka laga god och energirik mat i dag så jag ”äter igen” det jag tappade igår (försöker gå upp i vikt så blir på riktigt jätteledsen när sånt här inträffar). Kanske ber Micke gör pannkakor till frukost åt mig för det är en av få saker jag är sugen på! Hur är det med er raringar?
Ha nu en fin söndag ochhåll tummarna för att det bara var matförgitning jag hade!
/Hi babes! It was yet another stressful day at work yesterday with a late lunch afterwards and when I got home I felt so bad in my stomach. I forced myself to eat dinner but after that, ”hell”(upset stomach) was a fact. I didn’t get to keep anything in my stomach, not even the home made strawberry milkshake Mike was so sweet and made to me. Everything came up! Now I’m feeling a little better and I have just eaten a scoop of vanilla ice cream which I have managed to keep in my little stomach. Hopefully, I will get better today and I will try to eat a lot of high calorie food so I get more energy in my body. I will might ask Mike to make pancakes for breakfast because that’s one of few thing I actually have an urge for now. How are you feeling today babes, better than me I hope!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    usch,låter inte alls roligt! Tyvärr är det ju ofta så att när man varit sjuk en gång ordentligt är immunförsvaret på noll och alla andra elaka baciller kan slå till…:S Hoppas du mår bättre snart!

  2. Nina

    Proviva blåbärsdryck är bra att ha hemma då man blir dålig i magen! Så jag klarade mig ur min magsjuka/matförgiftning här i jul. Är även bra med provivadryckerna annars också för oss katarrmänniskor 😉 Bra att du mår bättre nu iaf, segt med två sjukor efter varandra. Du får se till att bygga en bra grund efter detta nu!

    1. ANNAWII

      Åh ska definitivt testa den! Nu är det defintivt dags för mig att ta tag i kosten på riktigt och laga bra mat som ger mycket energi och se till att äta ofta. Jag har ju typ världens minsta magsäck som blir mätt på nada så min melodi får bli att äta 6-8 mål om dagen tror jag, lite svårt bara när man jobbar i butik hehe

  3. nina

    Krya på dig! Tänker också att du äter ju alldeles för lite om du vill gå upp i vikt – men det kanske är svårt när man varit sjuk att äta mer?! Att gå upp i vikt är inte svårt! Tips är att äta bröd, pasta, ha riktig grädde i såsen, hoppa kvargen och ät grekisk yoghurt istället. Gratinera dina grönsaker med ost, gör smoothies med avocado och nötter, ät lass med jordnötssmör och ät var tredje/fjärde timme.

    1. ANNAWII

      Jag tror att det är väldigt individuellt, det kan vara svårt för vissa personer att gå upp/ned och för vissa enkelt. Jag kan t.ex. gå ner i vikt trots intag av godis och onyttigheter om jag stressar mkt. Men självklart, uppenbarligen äter jag inte tillräckligt eftersom jag fortfarande tappar vikt trots att jag är så pass smal. Får helt enkelt kämpa på och aldrig ge upp även om det är jobbigt med sådana här bakslag!
      Kram <3

  4. Citrin

    Åh fy vad jobbigt! 🙁 Fruktansvärt att bara ligga och kräka sådär, usch…
    Märker att du aldrig äter bröd eller pasta. Om du vill gå upp i vikt kan jag rekommendera det, det är så jag gått upp ett antal kg de senaste åren (fast jag har velat gå ner i vikt…) haha 😉

    1. ANNAWII

      Ja jag hatar verkligen det så är glad att det gick över så fort!
      Jag äter bröd och pasta till nästan alla måltider och har alltid gjort. Har mått ganska dåligt p.g.a. privata saker det senaste året vilket påverkat min aptit dock så jag gissar på att jag har en väldigt liten magsäck. Måste försöka töja den så jag orkar äta mer! Kram