Annawii

FIRST ADVENT – GIVE AWAY

I år kommer jag att ha en adventskalender här i bloggen med en ny tävling varje advent och vi kickstartar kalendern med ett riktigt bra pris! Denna vecka kan en av er vinna en valfri bikini från min favoritshop Bikinisonline.se som har märken som Maaji, Cosita Linda och Saha. De är alla experter på bohochica badplagg och själv har jag ett flertal bikinis från shoppen som jag fullkomligt älskar!
För att vara med och tävla ska du:

♥ Gilla Bikinisonline.se på Facebook

♥ Lämna en kommentar med länk till det badplagg du vill vinna

♥ För en extra chans att vinna kan du tipsa om tävlingen i din blogg, på Instagram eller på Facebook

Vinnaren blev Anna som valde denna tankini, grattis raring!

The give away is international – Like Bikinisonline.se at Facebook and  leave a comment to this blog post with a link to the bikini/swimsuit you want to win  (find all the garments at Bikinisonline.se). Share the give away on your Blog/Facebook/Instagram for an extra chance to win!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba Reis

    Jag skulle vilja vinna denna bikinin (http://www.bikinisonline.se/bikinivarumärken/saha/trekantsbikini-set-journey-bikinis-pa-natet) ÄLskar det söta mönstret ohc den fina spetsen på överdelen. Hade inte tackat nej till att gå om kring sommar brun i denna skönheten.
    Gillat på fb och delat på bloggen (http://ebbareis.blogg.se/2013/december/var-med-och-tavla-om-en-bikini.html#comment ÄLskar din blogg och tycker det ä jätte kul att du kör med julkalender! Massor av kramar :))

  2. Malin

    Jag är med i tävlingen! Jag vill vinna denna snygga bikini:
    http://www.bikinisonline.se/bikinivarum%C3%A4rken/bandeau-bikini-set-strapless-estampado-bikinisonline
    Jag skulle bli så glad om jag vann då jag har en inplanerad resa till solen i slutet av månaden och har lagt alla mina sparpengar på den så det finns inte direkt något över till snygga bikinis. Hjälper ju inte att jag är fullkomligt galen i bikinis, vill ju ha flera fina med mig! 🙂
    Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell