Annawii

WHAT’S IN MY BAG

Förr var det väldigt populärt att visa innehållet i sin väska här i bloggvärlden så jag tänkte göra en ”favorit i repris” och visa vad jag oftast har i min. Jag byter väska rätt ofta så jag hinner inte samla på mig supermycket men det jag oftast ha ri väskan är mobilen, hårspray, hårgrejer, läppstift samt solglasögon och handkräm. Jag brukar även ha borste plus tuggummin och lite småskräp som gamla kvitton och kom ihåg-lappar hihi ;).
Vad har ni alltid med er i väskan?
/For a couple of years ago it was very popular to show the content in your bag so I have made it again. I change bag pretty often so I don’t have so much in mine but I always have my Iphone, hair spray, a barette, lipstick, sunglasses plus hand cream. I also often bring a hair brush, chewing gums plus trash as old receipts and ”to do” lists hihi ;). What do you always have in your bag sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Hej,
    Standardsakerna i min väska är en mängd olika läppstift och gloss, arbets- resp. privata mobilen, almenacka (ja jag envisas med en fysisk), snoddar, tops, tuggummi, fickspegel, plånbok, mängder av allergimediciner och adrenalin då jag är luftburet jordnötsallergisk samt en miljon pennor men aldrig något att skriva på typiskt nog… 😉

  2. Anna

    Jag har ett pennfodral i handväskan som förutom pennor innehåller våtservetter, plåster, värktabletter, handkräm och Elisabeth Ardens Eight Hour Crème. Med det kitet är jag alltid redo:)!