Annawii

ISABEL MARANT POUR H&M FISHERMAN’S CAP

Fisherman’s cap from Isabel Marant pour H&M (199:-)
Jag lyckades inte haffa någa av sakerna jag bloggade om från Isabel Marants kollektion för H&M men fick tag i två andra saker jag gillade så jag är rätt nöjd! Dock hade jag mer än gärna fått tag i denna keps från barnkollektionen så just nu inväntar jag returer på YH&M och spanar på Ebay för fullt. Förhoppningsvis får jag tag i den för tänk er denna i paris till en marinblå kappa i skepparstuk till lårhöga stövlar och en enkel väska. Så snyggt!
Är ni fortfarande på jakt efter något från kollektionen sötnosar?
/I didn’t manage to shop any of the things I blogged about from Isabel Marants collection for H&M, but I found two other garments so I’m pretty pleased anyways! I do want this fisherman’s cap from the children’s collection though, so right now I search for it daily. I hope I will find it because I want to wear it in Paris with a navy coat, thigh high boots and a simple bag. Talk about Paris chic! Are you still trying to find something special from the collection sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Jag kollade just i din Q/A kategori och du har inte svarat på dem frågorna, du vet det inlägget du gjorde när du bloggade på glossfashion. Det hade varit kul att få svar för jag gillar sådana inlägg. Kram