Annawii

GIVE AWAY – ANDREA G DESIGN

andrea g give away
Söndag innebär så klart en ny give away här i bloggen och denna vecka kan ni vinna en ”1965 Open back dress” från Andrea G Design. Den är fantastiskt fin och känns som en perfekt basklänning då den passar lika bra till vardags som till fest!

För att vara med och tävla ska du:

♥ Följa Andrea G Design på Instagram (@andreagdesign)

♥ Lämna en kommentar med vilken färg du vill ha (här ser du alla alternativ)

♥ För en extra chans att vinna kan du tipsa om tävlingen i din blogg, på Instagram eller på Facebook

Lycka till raringar!

The give away is international – Follow @andreagdesign at Instagram and  leave a comment to this blog post and tell me which color you want to win (Find all the colors here) . Share the give away on your Blog/Facebook/Instagram for an extra chance to win.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Wow! Vilken snygg klänning! Spontant vill jag ha den svarta men har precis gjort en färganalys och fått veta att jag passar bäst i kalla färger så nu tänker jag uppdatera garderoben med ”mina” färger och våga lite mer. Därför vill jag vinna en turkos. Följer på instagram också, elsakling.

  2. Helene Ljungberg

    Den svarta klänningen skulle jag vilja vinna.
    Jag följer på instagram som englan1975
    delat tävl på fb
    Kram Helene

  3. Fanny

    Kul!
    Ska om några veckor på min kusins dop, där jag även ska sjunga och spela, men har ännu inte hittat någon bra klänning. Älskade verkligen den beiga, så den skulle passa perfekt tills då! Kram

  4. Marie

    Hej,
    Följer på insta redan! Tycker den blå är ljuvlig och skulle gärna bära den på semester i Spanien dit jag åker om ett par veckor!

  5. Hanna

    Åh, jag älskar den här klänningen! Alla Andreas klänningar är underbara men den här har jag spanat på länge 🙂 om jag vinner så skulle jag vilja ha den i blått!

  6. Linnea Litsberger

    Har tipsat om tävlingen, även muntligt till syrran i sången bredvid!
    Vill så gärna vinna den i svart, såg nämligen en tjej idag på stan med den perfekta svarta stilrent eleganta klänningen idag, och jag kände direkt att ”jag vill se ut så, vilken power lady”. Det är precis som om sådana tidlösa plagg ger en den självkänsla och självsäkerhet man ibland kan behöva en går och trist morgon. Jag fick precis samma känsla av klänningen ovan!
    Kram fina Anna!

  7. Chanelle

    Klassisk klänning som funkar till allt verkligen! Flyttar till Schweiz och känner att snyggingen i Mullvad hade gjort susen. <3 Delar på instagram!

  8. Frida

    Åh vilken perfekt klänning för mig som födde tvillingar för två månader sen. Hade gärna haft på mig den mullvadsfärgade klänningen på killarnas dop 🙂
    Följer på instagram o hoppas jag blir den lyckliga 🙂

  9. Anna-Märta Stålnäve

    Åååh, här snackar vi den perfekta basklänningen! Älskar verkligen twisten med den öppna ryggen och det lite lösa passformen.
    Om jag viller vill jag ha den svarta, en klassiker som går att kombinera i oändlighet. Gillar på instagram och håller tummarna hårt 😉