Annawii

THE PERFECT FALL OUTFIT

fall outfit
Cambridge satchel- Asos.com, knee socks- Helensunder.se, polo – Ginatricot.com, hat- Nelly.se, ankle boots- Sarenza.se
Jag är väldigt inne på stickat just nu när kylan börjat tränga sig på och så här hade jag gärna gått klädd i dag! Den stickade oversizepolon är fantastiskt fin och den skulle passa ypperligt till ett par ribbstickade knästrumpor (de ovan är så fina!), ankelboots, en klassisk axelremsväska plus en snygg hatt. Det känns som en perfekt höstoutfit som jag skulle trivas som fisken i vattnet i!
Vad tycks, gillar ni stilen?
/I love knits now when the cold is here and I would have loved to look like this today! The knitted polo jumper is amazing and it would look so good with a pair of cable knitted knee socks, ankle boots, a classic satchel plus a hat. It is very fall chic and I would feel really comfortable in it! Do you like the outfit babes?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Väskan…åååh <3
    Min gick sönder innan jag åkte till Portugal och nu är jag i stort behov av en ny svart väska. Älskar den däruppe! Tycker om tröjan också men jag är inte så mycket för polotröjor då jag känner mig lite kvävd av dem men en liknande utan polokragen hade jag definitivt tyckt om! Ska spana in <3 <3