Annawii

INTERIOR WANTIES

interior wanties
Lamp- Ellos.se, slate board- Ellos.se, candles- Voluspa/Beauty.com, light strand- Ellos.se, vase- Mio.se
Jag är väldigt inne på inredning för tillfället (tackar Madde och Sealoe.se för det hihi) och ovan ser ni ett par saker som står på önskelistan just nu! Den duschinspirerade lampan är så söt och jag gillar även ljusslingan, griffeltavlan, doftljusen och den runda vasen. Det är detaljer som gör det där ”lilla extra” och jag är allt bra sugen på att slå till på både ljusslingan samt griffeltavlan då de skulle passa superbra hemma hos oss!
Vad drömmer ni om till hemmet just nu?
/I’m slightly obsessed by home interior right now (thanks to Madde and Sealoe.se) and here are a couple of items which I would love to have in our home! The shower inspired lamp is adorable and I also like the light strand, the slate board, the scented candles plus the round vase. They are all details which makes a home more interesting and I think I have to buy the light strand and the slate board because they would fit perfectly in our home! Do you have any home interior dreams right now?

Få 40 % rabatt på dyraste varan hos Ellos.se med koden ”280401

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie T

    Den där lampan har jag också kollat på! Jag tror inte att den skulle passa hos mig, men den är så himla frän att jag vill ha den ändå! ;D Själv drömmer jag om allt möjligt till hemmet. Ska förhoppningsvis flytta inom en ganska snar framtid och då vill jag köpa massor med nytt! 😀
    Hoppas allt är bra med dig! Kram