Annawii

FALL LIST

PLAGG
skinny biker jeans
Jag har fått tillbaka kärleken till jeans så jag måste nog svara det för jag är så exalterad över hur stor min garderob helt plötsligt blivit hihi. Nu kan jag använda alla skjortor, t-shirts och toppar som inte riktigt passar till kjolar och det är otroligt inspirerande! Vi får se hur länge jeanskärleken håller i sig men just nu känns det som att den kan vara ett tag. Kul!

ACCESSOAR
annawii floral dress
Just nu är jag väldigt inne på hattar och gillar allt i från små hipsterhattar till fedorahattar och stora 70-talshattar. Allt funkar och jag gillar att det är en sån där detalj som kan göra en hel outfit, det värdesätter jag otroligt mycket på hösten/vintern!

VÄSKOR
Jag älskar så klart mina fransväskor och detaljerade clutchar men jag har även blivit smått besatt av Rebecca Minkoffs fina M.A.C-väskor, både minis och original. De är otroligt snygga och passar till såväl bohostilen som till mer preppyinspirerade och stilrena outfits. Själv har jag hela tre stycken och jag tror jag får hejda mig nu då jag har tre basfärger för min garderob – svart, tan och vinrött!

SKOR
rebecca_minkoff_black_mac_bag_521633baddf2b370dd2cfed0
I höst kommer jag främst att varva mellan tanfärgade och svarta boots till vardags och när jag vill vara lite extra piffigt blir det superhögt. Helst bär jag mina svarta pumps från Steve Madden eller storfavoriterna från Jessica Simpson (har äntligen hittat ett par på Ebay). Bohemiskt, chict och användbart är ledorden när det kommer till skor för mig!

SMYCKEN
burgundy skirt
Just nu bär jag ofta en drös av smycken på händerna och mixar gärna stora med små för att skapa balans. Jag bär även gärna en snygg klocka som matchar outfiten då det är både snyggt och bekvämt/smart när jag är i skolan och inte borde kika på mobilen hela tiden!

OUTFIT
annawii fall
Den ultimata outfiten enligt mig i höst får gärna vara en lite mörkare/cleanare variant av bohemstilen med en enkel bas, stor hatt, snygg väska och ett gäng guldsmycken. Minst en vinröd detalj så klart och håret får gärna vara lite slarvigt lockat om det är långt, annars rufsigt och busigt!

STILIKON/INSPIRATION
jak and jil
Jag har inte hittat en speciell stilikon för denna säsong men några personer jag alltid gillar att hämta inspiration från är systrarna Olsen, Blair Waldorf, Rachel Zoe, bloggar och streetstylebilder. Bilden ovan är en av mina största inspirationskällor just nu då jag älskar precis allt med den och den kommer från mina favoritstreestyleblogg ”Jak and Jil”.

SHOPPING
ginatricot plaid shirt
Det har blivit lite shopping i höst och det som jag inhandlat är mestadels bas som jeans, skjortor och boots. Ovan ser ni ett av mina favoritköp hittills som är en rutig skjorta i vinrött och marinblått från Ginatricot. Älskar den och kommer bära den mycket denna säsong!

TRE ”VILL HA”-PLAGG
Det finns en hel del plagg som står högt upp på min önskelista i höst och ovan ser ni tre av dessa. Jag skulle så gärna vilja ha en aztekmönstrad kappa, ett par vinröda byxor i morotsmodell samt den fina hästtröjan från J. Crew. Tyvärr är just dessa saker lite väl dyra men jag kanske slår till på ett av plaggen och försöker hitta budgetvarianter av de andra!

FRISYR/ER
angelica blick bang
Jag behöver väl egentligen inte svara på denna då jag haft min signaturfrisyr i många år men okej, mjuka lockar med lite 70-talskänsla. Det är det jag trivs bäst i men jag kommer även att testa löslugg då jag älskar lugg men mitt hår inte riktigt vill lägga sig ”rätt” när jag har lugg. Då blir det lite Brigitte Bardot-inspirerat som Angelica Blicks frisyr ovan och det tror jag blir fint till min stil!

NAGELLACK
chanel_lotus_rouge_5065576bddf2b313f0002188
När det kommer till naglar bär jag gärna lite mörkare färger som vinrött, plommon och lila. Favoriterna  just nu är Chanels ”Lotus rouge” plus ”Rouge fatal” för de har verkligen båda perfekta mörkröda/vinröda nyanser!

MAKE UP
all day long mascara
Jag har kanske sminkat mig 6 ggr denna sommar men när jag väl gör det gillar jag att ha en naturlig bas men med markerade ögon. Min favoritprodukt just nu är Isadoras nya ”All day long”-mascara som ger superlånga fransar som ändå ser naturliga ut. Det uppskattas av darrhänta mig som annars får spindelben eller kladd runt hela ögonen haha.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie T

    Vilken härlig höstlista! Jag älskar din stil!! Och jag älskar vinrött MEN jag själv kan inte bära den färgen för jag blir superblek och ”försvinner” i den. 😉

  2. Ida och caroline

    Hej! Vi är två tjejer som mailat dig frågor som du skulle svara på till Våran tidning vi ska göra i skolan. Så undrar hur snart vi skulle kunna få svar på det? 🙂

  3. Gabriella

    Härlig höstlista! Kul och ta del av dina tankar och få lite idéer och inspiration:) Själv har jag också blivit mer för jeans, det trodde jag inte då jag är mer av en kjol- och klänningstjej. Men ett par nya jeans inköptes igår till min lycka. Så kul med variation:)