Annawii

OUTFITS OF THE WEEK

OUTFITS
OUTFITS FALLHär är tre outfits från veckan som gått och jag gillar verkligen alla tre! Det känns som perfekta outfits för den här ”mellan”-tiden då vi gått in i hösten men det fortfarande är ganska varmt på dagarna. Det är näst intill omöjligt att välja en favorit då alla tre är väldigt ”jag” men om jag måste blir det nog nummer två. Jag trivs så otroligt bra i de färgerna och detaljerna som bootsen, väskan och hatten gör verkligen det där ”lilla extra”!
Vilken outfit är din favorit?
/Here are three outfits from this week and I love them all! They are all perfect for this ”middle” season when the fall has arrived, but it’s still warm during the days. It is almost impossible to choose a favorite but if I have to, I must say number two. I feel so beautiful in those colors and I think the details, the boots, bag and hat, makes the outfit look amazing! Which outfit is your favorite babes?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    På något sätt så längtar jag verkligen till hösten när jag ser dessa outfits, känns som att den verkligen ligger runt hörnet och det är ju ändå ett bra tag sedan man hade på sig fina höstkläder.. Fast ändå så vill jag ju ha kvar sommaren och den riktiga värmen så att man kan gå runt i korta sommarklänningar och sandaler en månad till haha! 😀