Annawii

GIVE AWAY – CHICWISH.COM

give away
 
Då var det söndag och det innebär en ny give away och denna gång kan ni vinna ett presentkort värde hela $100 på min favoritshop Chicwish.com! Där hittar ni allt i från söta spetsklänningar och toppar till snygga höstjackor, väskor, accessoarer och skor. Det finns något för de flesta smaker och priserna är riktigt  schyssta så vill ni uppdatera er höstgarderob med något fint kan jag varmt rekommendera er att vara med och tävla!

För att vara med och tävla ska du:

Lämna en kommentar med länk till ditt favoritplagg hos Chicwish samt en kort motivering till varför du ska vinna

 För en extra chans att vinna kan du tipsa om tävlingen i din blogg, på Instagram eller på Facebook

The winner is Chantal – congratulations hun!

The give away is international –  Leave a comment with a link to your favorite garment at Chicwish.com plus a couple of words of why you should win the gift card, share the give away on your Blog/Facebook/Instagram for an extra chance to win.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gina Romero

    Chicwish has amazing pieces I love everything in their store, my favorite item is the Baroque Pattern Embossment Cardigan! I would love to win because who wouldn’t? I’m crossing my fingers to be the lucky one 😉

  2. bitte

    Åh vilken supertävling och jag har haft denna snygga jacka http://www.chicwish.com/navy-blue-zip-wool-trench-coat-with-belt.html på flik på datorn i flera veckor. Jag tycker den är så grymt snygg och bara väntar på ett bra tillfälle att ha råd med den. Men inte så lätt när jag jobbar på inringning och pengarna bara räcker till det nödvändigaste.
    Skulle känna mig som världens finaste i denna blåa dröm.
    Har delat på min facebook Bitte Kråkbo.

  3. Jeanette

    Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle så gärna vilja vinna för jag har gått upp lite i vikt och flera kläder sitter nu väldigt tajt. Det är inte snygg med för trånga kläder, och inte heller särskilt bekvämt så jag skulle bli jätteglad om jag vann.
    Det var inte lätt att välja favoritplagg, det var så mycket fint att välja på, men det får bli den här grymt snygga jackan: http://www.chicwish.com/lace-up-faux-leather-quilt-motocycle-jacket-in-black.html

  4. Linnéa

    Det tog mig ett bra tag att hitta en favorit då det fanns så väldigt mycket fint, men jag tror att det måste bli den här klänningen http://www.chicwish.com/crochet-chiffon-dress-in-nude-pink.html samt maxikjolen som du har, för de skulle passa så fint in i min garderob eller hängandes på väggen. Jag kan tänka mig att klänningen skulle perfekt till vardags nu i höst tillsammans med en mysig kofta. Jag skulle bli så väldigt glad om jag vann, och hoppas verkligen att jag lyckas det för jag har aldrig vunnit en sån här tävling förut. 🙂

  5. Ellinor S

    Skogen har börjat gulna,
    och himlen börjat mulna.
    Kölden biter i min kind,
    issig och ruggig är höstens vind.
    Då behövs något som håller mig varm,
    runtom mage, rygg och arm
    Nåt som har lite ”fashion” i,
    snygg och ståtlig vill jag bli.
    Denna jacka passar allra bäst,
    både till vardags och till fest.
    Så låt mig slippa frysa,
    utan istället att bara få mysa.
    Nu när sommarn går,
    och hösten plötsligt
    för dörren står!
    http://www.chicwish.com/chicwish-drape-jacket-in-camel.html
    Kram
    Ellinor S

  6. Johanna

    Hej!
    Jag hoppas jag kan vinna din give away! Jag har länge följt din blogg och tycker du är hur fin som helst! Jag har nyligen gått ner ca 40kg i vikt och börjar äntligen känna mig fin igen! Såklart har kläder en stor påverkan på hur jag känner mig och det är underbart att kunna handla i vanliga affärer och ha normala storlekar igen! Att handla på chicwish, eller nån annan sida för den delen har jag bara kunnat drömma om i hur många år som helst, men nu är det en verklighet! 🙂
    Jag älskar den här jackan och med den på mig tror jag att jag skulle kunna känna mig väldigt fin, vilket det inte alltid är så lätt att göra.
    http://www.chicwish.com/hit-the-road-detachable-fur-jacket-in-winelimited-edition.htm
    I övrigt så tycker jag om att du verkar så totalt genomsnäll och ödmjuk, trots att du är supersnygg och en välkänd bloggare!
    Mvh Johanna

  7. Anna-Märta Stålnäve

    Här är min absoluta favorit hos chicwish: http://www.chicwish.com/floral-cut-out-tirm-trench-coat-in-black.html
    En tokfin trench som lyckas med det otroliga att både vara romantisk, rockig OCH klassisk på samma gång. Snacka om användbar!
    Jag önskar jag kunde få vinna just för att kunna inhandla denna trench. Som student har jag inte en jättebudget för shopping och den här skulle gå att kombinera och matcha i all oändlighet. Ena dagen ljuvt romantisk med spetsklänning till, andra dagen matcha med svarta fejkskinn-tights och boots för att nästa dag vara klassisk stilrent med preppy skjorta och slacks.

  8. Malin

    Åh vilken härlig tävling! Min favorit hos Chicwish är faktiskt den cardigan till vänster i din bild här i inlägget: http://www.chicwish.com/aztec-knit-loose-drape-cardigan-in-beige.html
    Men även denna fina fransväskan: http://www.chicwish.com/camel-fringe-knit-strap-shoulder-bag.html
    Jag skulle så gärna vilja vinna för det känns som att jag skulle behöva muntras upp ordentligt nu när hösten är på ingång. Har jobbat otroligt mycket under en stor del av sommaren, allt för att slippa ta lån de första åren som universitetsstudent, och kroppen har verkligen sagt ifrån ordentligt nu! Jag älskar mode och att shoppa, så det skulle vara så otroligt kul att kunna få göra det utan att få några skuldkänslor över att pengarna borde gått till kurslitteratur istället…

  9. Anna

    Att se ut ett favorit plagg på chicwish är på snudd omöjligt. Dom har så otroligt fantastiska grejer där ochom jag bara fick köpa kläder och smycken från ett ända ställe för resten av mitt liv skulle det utan tvekan vara chicwish.
    Och varför skulle jag då få presentkortet? Det kan jag knappt svara på själv. Varför skulle jag och inte någon annan tjej få det? Det ända jag kan säga är att jag skulle uppskata det så galet mycket och vara så otroligt tacksam.
    Ett av mina favorit plagg där ifrån är: http://www.chicwish.com/floral-mesh-lace-smock.html
    Föresten måste bara säga att du är en väldigt stor insperations källa för mig
    Kram