Annawii

SWEET SATURDAY

english fudgeGod morgon kära vänner! I dag är jag på ett strålande lördagshumör för jag hade en underbar gårdag med lunch ute och lite shopping på matmarknaden med mina föräldrar (godisarna ovan var finare än de var goda hihi) plus massor av Cookiemys. Vi låg och kramades i över tre timmar när hon kom hem och all stress och oro jag har känt i kroppen försvann på en sekund efter att hon kommit hem. Hon är verkligen ett litet lyckopiller! Planerna för i dag är att njuta av ledigheten med massor av mys här hemma och så tänkte vi gå och se ”Behind the candelabra” på bio. Mysigt! Jag har även ett par paket som jag ska hämta ut och det ser jag fram emot, tror att det är ett par skor i ett av dem och det är ju aldrig fel!
Ha en underbar lördag världens bästa läsare!
/Good morning sweethearts! I’m on a splendid mood today because I had such a lovely day yesterday with a yummy lunch with my parents, shopping at a food market plus lots of cuddle with Cookie. We hugged for over 3 hours when she came home and all my stress feelings disappeared as soon as she was home again. She is such a happy pill! My plans for today is to enjoy my loved ones company plus go and see ”Behind the candelabra” at the cinema with Mike. Cosy! I also have to pick out some packages at the post office and I’m looking forward to it because I think a pair of boots has arrived, yey! Have an amazing weekend babes!

Spana gärna in mina Tradera-auktioner som går ut i morgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lova

    Djur är bland den bästa terapin här i livet och långa promenader 🙂 Mysigt med matmarknad! Näe nu ska jag fortsätta att plugga så jag inte fortsätter att fastna här haha 😉 Tack igen för världens mysigaste blogg. Jag blev så glad när jag fann den häromdagen. Du verkar vara sådan härlig och fin människa Anna. Tro inget annat. Kran på dig!

  2. Hanna

    Kattmys är bäst! Har själv två hårbollar (exotic) varav en av dem varje kväll hoppar upp i sängen och tar iväg dagens stress och gör att jag sover lugnt medan den andra alltid vaktar nedanför sängen. Sånt gör en glad 🙂 trevlig lördag fina du!