Annawii

OUTFITS OF THE WEEK

OUTFITS OF THE WEEK annawii
summer outfits
Här är tre outfits från veckan som gått och detta känns verkligen som de sista riktiga sommaroutfitsen för i år innan vi går vidare mot mer höst. Själv gillar jag alla tre men min storfavorit är helt klart nummer två då jag gillar färgkombinationen och jag tror att jag ska försöka mig på en höstigare variant av denna i veckan! För övrigt gillar jag även den prickiga klänningen tillsammans med hatten i den första outfiten samt den eleganta bohemkänslan i den tredje. Det är verkligen jag i ett nötskal och jag gissar på att de outfitsen kommer att inspirera mig även nästa sommar!
Vilken outfit är er favorit?
/Here are three outfits from this week and it feels like the last summer outfits before it’s time for fall fashion. Personally, I like all of them but my favorite is number two thanks to the color combination and I think I have to try to wear a fall version of it next week! Besides that, I also like the dress in combination with the hat in the first outfit plus the elegant bohemian feeling in the third. It is me in a nutshell and I will definitely get inspiration from those outfits next summer! Which outfit is your favorite babes?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej Anna! Jag vet att du helst skriver om mode o dyl. men jag tycker det skulle vara jättekul om du kunde tipsa om vegetariska recept! Strävar själv efter att äta så mkt vegetariskt som möjligt men tycker ofta det är svårt att komma på bra grejer så skulle vara toppen med lite inspiration 🙂 // Jenny