Annawii

NEW BEAUTY PRODUCTS

body mist
Belissas
I förra veckan fick jag hem ett paket från Belissas.se (gåva) och i det låg denna väldoftande body mist och ögonfransserum. Förstnämnda blev jag kär i direkt jag öppnade den då den doftar ljuvligt och jag måste faktiskt säga att mina favoriter från Victoria’s secret har fått en konkurrent. Härligt! Ögonfransserumet använder jag faktiskt på brynen och eftersom man ska se resultat först efter en månad tänkte jag återkomma med rapport om ett par veckor om hur den fungerar. Förhoppningsvis är den bra för själv blev jag superbesviken på Xlash sist jag beställde det då den var helt uttorkad (mailade dem men fick aldrig svar) och denna är betydligt mer välfylld så jag håller tummarna. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag fortfarande kämpar med mina ögonbryn som jag plockade sönder som tonåring så nu kanske jag äntligen kan få bukt med dem. Håll gärna tummarna!
Har ni testat någon av dessa produkter, vad tyckte ni?
/Last week I got a package from Belissas.se (gift) with this body mist and eye lash serum. I fell in love with the body mist immediately because it smells delicious and I have to admit that my Victoria’s secret favorites has got competition. Lovely! I use the eye lash serum on my eyebrows and since you’re not supposed to see the result before one month I will write a review of it later. I really hope it’s good because I was so disappointed at Xlash the last time I bought it since I got a dried out bottle so I hope Belissas is better because it is filled generously. All of you who has followed my blog for a while know that I’m still fighting to get my eyebrows more thicker and I hope it works this time. Please cross your fingers for me! Have you tried these products, what did you think of them?

With the code ”Annawii” you get 100:- in discount if you order the eye lash serum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    Vad tråkigt att de inte svarade. Jag fick fel på min beställning sist, hade beställt Xlash PRO, den som är dubbelt så stor samt Xbrow, fick endast en ”vanlig” Xlash. Mailade och fick svar på en gång att de bad om ursäkt och skickade ut en ny order samt att jag fick behålla den se redan skickat ut. Kanske ditt mail försvann? Väldigt tråkigt hur som, hoppas denna funkar för dig! Xbrow hjälpte mig att få tillbaka mina bryn, precis som dig så plockade jag sönder mina i yngre dagar (VARFÖR??) och har målat de i flera år för att de ska synas. Förra våren började jag med Xbrow och på min födelsedag 28e december slutade jag måla brynen, nu räcker det att färga så syns de, total lycka!

  2. jessica

    Hej!
    Jag bor I London och foljer din blogg. Sitter precis och laser modemagasinet Look och de har publicerat en bild pa dig! Kul!
    Mvh,
    Jessica

  3. Anna

    Det ska bli spännande att se hur du tycker serumet fungerar! (Själv tror jag inte riktigt på dem och vill inte använda dem runt ögonen)