Annawii

ORGANIC SKIN CARE FROM KAÉ

I förra veckan fick jag hem ett paket från min vän Jenny på Swedishbeautyfacory.com (gåva) och i det låg bland annat denna ekologiska ansiktsolja från Kaé som jag snabbt förälskat mig i. Ni som följt mig ett tag vet säkert att jag är ett stort fan av just ekologiska ansiktsoljor och denna är inget undantag! Den är riktigt dryg så man behöver enbart 1-2 droppar per användning och huden blir verkligen silkeslen på en gång. Just denna olja ska även släta ut och strama åt huden och trots att jag bara använt den i ca: en vecka känns det faktiskt som att den gör det. Det kanske bara är en känsla då huden blir så len och behaglig men jag ska försöka hålla lite extra koll de närmsta veckorna och lovar att återkomma med en recension framöver om hur oljan fungerar!

Vad använder ni för ansiktsprodukter, skulle ni vara intresserade av att testa denna?

/Last week I got a package from my friend Jenny at Swedishbeautyfacory.com with this organic face oil from Kaé and I have fallen in love with it quickly. Those of you who has followed my blog for a while knows that I love organic facial oils and this is no exception! You just need 1-2 drops á day and the skin feels smooth and soft immediately. This oil is also supposed to tighten your skin and even though I only have used it in one week, I think I feel a difference from before. Maybe it’s just a feeling but I will keep an extra eye on my skin and I will write a review about the oil later. What do you use for skin care, would you like to try this oil?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Så kul med en liten recension! Och härligt med tips:) Jag försöker använda ekologiska produkter i allra möjligaste mån och tycker det finns en hel del bra. Roligt även att det verkar komma fler och fler ekologiska märken och att fler upptäcker tjusningen med det:)

  2. Emelie T

    Jag älskar ekologiska hudvårdsprodukter! Just nu kör Jag på 100% naturligt med kokosolja. Fast bara på kvällen. Fungerar bra. Tidigare använde jag en svensk ekologisk serie som heter Rapsodine. Ska bli spännande att se vad du tycker om ansiktsoljan. 🙂

  3. Isabel

    Har lyckats byta ut all hudvård och hårvård till naturligt och ekologiskt, däremot har jag lite jobb kvar med sminket.
    Gör mina egna oljeblandningar som blir billigare för mig i längden och fungerar exakt lika bra som de kommersiella!

  4. Sandra

    Lät ju som en underbar produkt. Var på ansiktsbehandling förra veckan och köpte ekologiska produkter för första gången. Funderade på att köpa en morotsolja också men blev för snål! ^^,
    / @sandrann (instagram)