Annawii

TUESDAY BABY ♥

God morgon raringar! Gårdagens läkarbesök gick bra och det verkar som att det var en lite annorlunda variant av migränattack jag fick i London. De var tvungna att undersöka mig igenför att kolla så att det verkligen inte var en ”TIA” jag fick i London men nu har de kollat mig två gånger och allt verkar vara som det ska. Så skönt! Planerna för i dag är skola hela dagen lång och det känns sisådär. Jag är så otroligt spänd från nacke till svanskota (fick även det bekräftat hos läkaren igår) men klarar jag bara av denna vecka så får jag vila nästa plus att Micke ska komma och luncha på skolan med mig i dag. Det är bästa ”moroten” just nu! Vad ska ni göra i dag?
Ha en fin dag och tack än en gång till alla er som skrivit så fina ord efter London!
/Good morning babes! Yesterdays visit to the doctor went fine and it feels like a relief to know what’s wrong with me. I’ve been worried since last tuesday but now I can relax because it only was an unusual migrain attack . Much better than the other thing they examined me for! My plans for today is to be in school all day long and it don’t feels super but I’m totally free from school next week so I shouldn’t complain! What are you doing today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Vad skönt att se att det inte var något farligt! Du kanske skulle gå till sjukgymnast eller börja med yoga eller liknande, för att bli av med spändheten tänker jag?
    Kram!

    1. ANNAWII

      Ja jag ska boka tid hos en sjukgymnast för min rygg är inte tipptopp och läkaren visste inte riktigt om jag har tillräckligt med ryggmuskler. Jag är ju så nedrans tunn upptill så det måste nog ett proffs kolla på..
      Kram finis

  2. Anna

    Fy, en riktig migränattack kan vara det otäckaste. Har också haft det ett par ggr då synen försvunnit på ena ögat, fick svårt att prata och röra händerna.
    Jag var också iväg när detta hände, så det kanske kan ha något att göra med alla nya intryck?
    Skönt att det inte var någon fara med dig iallafall!
    Kram /Anna