Annawii

SALES TIP – VICTORIA’S SECRET

Jag måste bara få tipsa er om att Parfym.se har rea på alla sina mister och body lotions från Victoria’s secret just nu! Priset ligger på 99:-/styck och det är visserligen inte billigt om man jämför med vad de kostar i USA men bra för att vara här. Jag slog faktiskt till på ett par produkter trots att vi åker utomlands via Arlanda nästa vecka för jag tror faktiskt att de är dyrare på flygplatsen om jag inte minns fel, har någon av er koll?
Har ni någon favorit av VS-produkterna?
/I just have to tell you that you can find a lot of Victoria’s secret products at Parfym.se to cheaper price right now! They aren’t cheap if you compare to what they cost in America but I think it’s the best price in Sweden at least. I actually bought a couple of products because I think these are cheaper than on Arlanda, correct me if I’m wrong! Do you have  a VS favorite?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Har länge velat testa deras produkter och efter ditt tips blev de 4 st! 🙂 surfade runt och kikade vad respektive luktar så hoppas jag valt rätt för min smak 🙂

  2. Anonym

    När jag var på VS i Landvetter för nån vecka sen så kostade misterna 109:- och body lotions 89:- om jag inte minns fel. Men priset kanske varierar mellan Landvetter och Arlanda?