Annawii

NEVER STOP BEING YOURSELF

Jag har som sagt var fått uppleva lite så kallat näthat den sista tiden och tänkte därför skriva ett par ord kring det och hur jag handskas med det. Under mina år som bloggare har det gått i perioder med elaka kommentarer men det senaste året har jag varit väldigt skonad från allt sånt här i bloggen så jag blev lite chockad när jag såg att jag diskuteras på ett helt annat forum. Jag har enligt dem hemsk stil, fult utseende, underbett, fula poser och så vidare. Det verkar finnas väldigt mycket agg till mig som person, varför vet jag inte men jag kanske upprör med min icke-upprörbara blogg? Hur som helst tar jag absolut inte åt mig av själva kommentarerna då jag fått höra så mycket värre saker om hur jag ser ut under mina tonår, men däremot blir jag ledsen över att allt detta hat aldrig tar slut. Är det konstigt att världen ser ut som den gör i dag och att det finns en sådan extrem osäkerhet hos framförallt unga kvinnor när exakt allt ska kritiseras? Det är inte konstigt att så många gör allt för att passa in och inte sticka ut när all originalitet kritiseras och hånas. Men jag har som tur är hittat en grundtrygghet i mig själv, innifrån och ut, så i dag blir jag ännu mer peppad på att vara mig själv när jag får läsa en massa skräp om mig. Okej, jag har en utstickande liten haka men bara för det tänker jag inte stå och gömma mig utan jag får sticka ut den exakt hur mycket jag vill för den är min! Och jag älskar att bära 100 accessoarer på en och samma gång plus stora runda solglasögon och det får jag göra för det är min kropp som dessa saker sitter på. Och jag får även skriva exakt hur jag vill så länge jag inte kränker någon annan för detta är min blogg! Jag tänker aldrig sluta vara den jag är bara för att ett par stycken inte gillar mig och det hoppas jag att ni aldrig heller gör. För det som gör att vi sticker ut är ju det som gör oss till individuella, och intressanta, individer. Om alla såg likadana ut och tyckte exakt likadant skulle det inte finnas något att klanka ner på eller störa sig på, men hur kul vore det? Inte alls roligt om ni frågar mig för själv fascineras jag av det som gör varje människa unik, inte det som är tillplattat och tillrättalagt…
Var alltid er själva och låt aldrig någon annan trampa på er, lova mig det!
/I read some really cruel comments about myself at another website last week and I want to share my thoughts about it and tell you how I’m dealing with it. During my years as a blogger I have gotten a couple of really mean comments, but I haven’t got many at all the last year so I was a little surprised when I read all those things at another site. They wrote that I was ugly, had a terrible style and they did seem to hate me and my personality. I don’t get sad by comments  because I was bullied when I was a teenager so I’ve heard a lot worse things about my look, but I get sad that there are so much hate in the world. I’m not surprised that so many young women (and men) feel unsecure and tries to change themself when everything that makes us unique are critisized by others. Luckily, I have managed to build up a security within myself so when I read mean comments about myself, I want to be myself even more. I’m okay as I am and I’m allowed to look/feel/write whatever I want as long as I don’t hurt other people. I will never stop being myself, and I hope you do the same! If everybody looked and acted the same there wouldn’t be anything to be mean about, but how fun and interesting would the world be if everyone was exactly the same? Not interesting at all if you ask me because I love to meet people with different looks and personalities! Promise me to always be yourself and don’t let anyone steal your sparkle! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag upphör aldrig att förvånas över hur respektlöst vi medmänniskor ibland behandlar varandra! Du har helt rätt, självklart är det din blogg och din stil – gillas det inte finns det miljoner andra!! Kram

  2. lollo♥

    helt rätt!! och bra att du skriver om det här för jag behöver själv pepp till att våga vara mig själv. förresten är du så otroligt fin och skriver en superinspirerande blogg så bara skit i alla elakheter som sägs. många kramar! ♥

    1. ANNAWII

      Tack fina du! jag hoppas att jag kan inspirera andra till att faktiskt våga vara sig själva och inte ta åt sig av elaka människor. De förtjänar inte din tid och tankeenergi så jag hoppas du lyssnar mer på dig själv än andra finis!
      Stor kram <3

  3. Gabriella

    Vilket bra skrivet och viktigt inlägg! Jag blir både ledsen och arg när jag läser om hur du, liksom många andra, behandlas för att någon/några bara måste yttra sig och trycka ner andra. Sådant ska aldrig vara acceptabelt! Det är så hemskt att näthatet verkar bli värre och värre. Jag tycker det är viktigt det du nämner om att det inte är konstigt att världen ser ut som den gör, när vissa får höra om och om igen att de inte duger tills den extrema osäkerheten tar ett stort grepp om dem. Usch och fy, det är verkligen skrämmande! Det är skönt att höra att du inte tar åt dig! Du verkar vara en sådan varm och härlig människa, positiv och vacker. Och du inspirerar iaf mig dagligen med alla de fina inläggen av blandad rang!:) Kram

  4. Ella

    Jag ville bara säga att du verkar vara en genomsnäll tjej. Det liksom lyser igenom att du unnar andra gott och är gullig och trevlig. Så ofattbart att folk skriver elaka saker på något forum?! Men vissa verkar ha något behov av att prata illa om andra, vet inte om de mår dåligt själva eller vad det handlar om… Var stolt över att du inte är en av de.

  5. Jennifer

    Usch vad elaka människor det finns, speciellt tjejer. Vi har en tendens att trycka ner varandra pga avundsjuka.
    Jag tycker i alla fall att din blogg är positiv och intressant att läsa. Din stil och era bilder är väldigt fina 🙂
    Din blogg ger mig inspiration!

    1. ANNAWII

      Jag tror ju inte att det har med kön att göra utan jag tror såväl killar som tjejer kan vara elaka. Dock blir jag extra ledsen när unga tjejer trycker ner andra tjejer för vi är redan i underläge, varför trycka ner varandra ännu mer?
      Stor kram och tusen tack för fina ord!

  6. Anna ▲

    Oj det här var ett inlägg som jag aldrig trodde att jag skulle behöva läsa på din blogg av alla bloggar! Om man kan bli upprörd pga DIG, som verkar vara världens gulligaste tjej, då måste man ju gå runt och vara konstant förbannad?! Bra att du inte tar åt dig, för det där är bara arga människor och de hatar troligtvis allt och alla men egentligen, allra mest sig själva, skulle jag tro. Tråkigt och ledsamt, men jag tycker du är GRYM!

    1. ANNAWII

      Gulle du! Tycker också attd et är konstigt att folk blir provocerade av hur någon annan ser ut. Okej om man skriver politiska texter, då kan jag förstå att man skapar diskussion/debatt (dock är aldrig hat ok på den nivån heller) men att uppröras av någon annans utseende. Det är väldigt konstigt och ytligt i mina ögon. Tycker faktiskt lite synd om människor som lever så..
      Kram bästa du!

  7. emmi

    Haha åh vad härlig du är! Vilken inspirationskick, den tackar man för. Älskar hur du får fram allt och din haka är det ju inga fel på! Som sagt, alla är vi unika och olika. Ingen människa är perfekt, alla har vi brister, insida eller utsida. Och jag håller med dig så mycket, det är näthat och allmänna kommentarer som gör att kvinnor idag är så osäkra, det är ju inte ett dugg konstigt! Har själv varit i en personlig svacka om att jag vill ändra en massa på mig själv efter flera kränkningar i verkliga livet och inte på bloggen och att sen läsa här gör mig mer peppad på att inte ändra mig själv för att jag inte duger för somliga, det finns alltid dem som kan älska dig för den du är! Massor av kramar!!

    1. ANNAWII

      Gulle du!
      Nej vad tråkigt att du fått höra en massa skräp! Kan inte förstå varför för du verkar ju vara en helgo tjej med sjukt snygg stil och fin inifrån och ut. Det kanske sticker i andras ögon? Jag blir i alla fall superglad att höra att du inte tänker ändra på dig för att någon annan säger åt dig att göra det, du är så otroligt bra som du är och du skulle inte vara en lika bra version av dig om andra får bestämma hur du ska vara!
      Stor kram finaste du <3

  8. Banana

    Jag läser din blogg varje dag, oftast den första jag klickar in på. Du är snygg och inspirerande och dessutom verkar du ha sunda värderingar, fortsätt så! Sen finns det ju tyvärr folk som stör sig på allt och inget och är OUPPFOSTRADE/ohyfsade nog att lufta sina åsikter. Jag undrar verkligen hur de tänker.

  9. Jonna

    Näthat är inte okej. Jag kan förstå att många läsare blir provocerade av några bloggares sätt att skriva på, att det skapar diskussioner. Men du verkar vara himla fin rakt igenom, så det var väldigt tråkigt att läsa! Du är en inspirationskälla för många, glöm inte det. Fortsätt att vara precis den du är. 🙂

    1. ANNAWII

      Ja jag förstår också att vi alla kan provocera på något sätt och att diskutera tycker jag är helt okej, men aldrig att hata och vara elak.
      Tack finaste du!! Stor kram <3

    1. ANNAWII

      Ja tyvärr finns det ju det, förhoppningsvis är de inte lika elaka irl men mobbingen verkar ju bara bli värre och värre så det finns en risk för det :(.
      Kram

  10. Amanda

    Löjligt tycker jag! Började läsa din blogg ganska nyligen och slogs direkt över hur vacker du är och trevlig du verkar vara! Kommer aldrig förstå mig på näthat. Bara onödigt för fega personer!
    Keep up the good work 🙂

  11. Louise

    Har man inget snällt och säga så ska man inte säga någonting alls!! Att det ska vara så svårt?! Jag tycker iallafall att du är otroligt vacker och enligt mig är din stil oklanderlig, jag ÄLSKAR din blogg och skulle jag bara få läsa en enda blogg i resten av mitt liv så skulle det lätt vara din. Sådetså! Helt ärligt 🙂

  12. Annika

    Så otroligt tråkigt att folk inte har bättre saker för sig än att kritisera andra. Vad bra att du inte tar åt dig. Du är super, har en bra blogg och är jättevacker. Grattis till bröllopet förresten. Finare brudpar får man leta efter. Kram Annika

  13. Mirej

    Avundsjuka, är vad dessa personer är! Folk med för mycket fritid. Jag tycker att du har en underbar blogg. Trots att jag absolut inte kan förknippa min stil med din så inspirerar du verkligen en!
    Fortsätt med det du gör, du är en verkligen en solstråle bland alla bloggar jag läser. Grattis för båda bröllop och födelsedag!

  14. Emma

    Vad synd att människor beter sig så! Jag tycker du verkar vara en härlig person. Du inspirerar mig jätte mycket! Din stil är jätte fin och din inställning är helt rätt! Fortsätt vara dig själv och bry dig inte om dom dumma kommentarerna utan ta åt dig av dom fina istället!

  15. Citrin

    Det är så sorgligt men grejen är att det alltid kommer finnas människor som VILL såra andra, som vill skada och som njuter av att snacka skit och kritisera. De flesta av dem mår nog dåligt inombords. De känner sig missnöjda med sitt eget liv och därför får de känna sig ”bättre” när de får prata om att någon annan är ful, dum, korkad, misslyckad eller vad det nu kan vara. Så himla konstigt att din blogg som är glad och söt och handlar om mode kan få folk att vräka ur sig sådan dynga! Jösses. Så skönt att du inte tar åt dig! Du är så jäkla vacker, vi som inte tar ut vår egen missnöjdhet på andra ser ju det direkt. 🙂 Kram!