Annawii

BLACK FEDORA HAT

Black fedora hat from Boohoo.com
Jag får alltid lite ”hattfnatt” näsr hösten närmar sig så när jag hittade denna svarta fedorahatt på Booho här om dagen kunde jag inte låta bli att klicka hem den! Den är fantastiskt fin och jag gillar att den är ett mellanting mellan min lilal nätta svarta och mina slokhattar som i bland känns lite ”för mycket” till och med för mig. Denna passar till mer eller mindre allt och jag kommer främst att matcha den med småbohemiska klänningar i mönstrat eller svart, boots och fransväskor. En lite höstigare variant av boholooken helt enkelt!
Bär ni hatt raringar?
/I always drawn to hats during the fall is so when I found this perfect fedora hat at Boohoo I had to buy it! It is so pretty and I like that it is in the middle size because it will fit to the most outfits and occasions. I can’t wait until it arrives and I will mostly match it with boho dresses, boots and fringe bags. A little cooler boho look in other words! Do you wear hats babes?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Vilken fiiin! Önskar jag kunde bära hatt, men det är verkligen inte "jag". Dessutom har jag en stor skalle haha så det är sällan hattar, mössor, kepsar, passar =/ Men du är alltid superfin i hatt =)