Annawii

LE MARAIS PARIS

Le Marais Paris tee from Lindex.se
Min favoritstadsdel i Paris är helt klart Marais så gissa om jag blev glad när jag såg denna fina t-shirt hos Lindex här om dagen! Den är så fin i all sin enkelhet och jag är lite sugen på att slå till då Paris och Marais har en speciell plats i mitt hjärta. Det känns som en perfekt vardagstop och om den var min hade jag matchat med slitna jeans, tweedjacka, höga klackar plus en detaljerad clutch i höst. Lite lagom vardagschict!
Gillar ni den raringar?
/Marais is my favorite neighbourhood in Paris so I really like this top from Lindex! It is simple but still beautiful and I will might buy it since Paris and Marais has a special place in my heart. It feels like a perfect every day top and if it was mine I would match it with skinny jeans, a tweed jacket, high heels plus a detailed clutch this fall. Very casual chic! Do you like it sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine&Paris

    Det är galet hur Paris-tokigt det är ute i världen! T-shirtar, inredning, smycken… allt är med Paris eller Eiffeltornet, haha!
    Ps, jag gillar också Marais men det är på tok för många turister där 😉

    1. ANNAWII

      haha ja det kan bli för mkt men just Marais-trycket har jag inte sett på så många ställen? Vi hade kanske tur när vi var där för det var nästan inga turister alls, mest fransmän och fransyskor :).
      Kram