Annawii

ONE DAY LEFT

God morgon raringar! I dag är jag på ett strålande humör trots trötthet för vi hann massor igår och i dag kommer vi att hinna klart plus hinna med lite roligheter. Flera av våra släktingar anländer redan i dag så vi ska försöka hinna med ett dopp i havet när vi ändå är på vigselplatsen för att fixa lite saker och i kväll blir det middag med alla. Så mysigt! Just nu är jag så enormt lycklig och jag kan inte sluta le när jag tänker på morgondagen och att vi får fira den med våra nära och kära. Det känns smått magiskt och jag är så förväntansfull! Nu ska jag ta och fixa i ordning mig innan det är dags att åka till festlokalen och fixa vidare så vi blir klara i tid!
Ha en underbar dag sötnosar!
/Good morning babes! I’m on a splendid mood today even though I’m tired because we did a lot in the party place yesterday so we will probably have some ”fun time” today. A couple of our relatives comes today so I hope we can take a bath in the ocean during the day and tonight we will eat dinner with everybody gathered. Lovely! I’m feeling so happy right now and I can’t wait to celebrate our big day with all our loved ones! Now I have to start to get ready so I can go to the party place and do the last decorating. Have a great friday sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yoannah

    Det kommer bli så spännande att få se bilder från ert bröllop. Känns som det kommer vara helt magiskt.
    Önskar er ett stort lycka till imorgon!

  2. Gina

    Så otroligt spännande och roligt att få följa med på förberedelserna inför er stora dag! Nu börjar ju jag också känns nervöspirret nästan! 🙂 lycka till imorn!