Annawii

BUDGET LACE KIMONO

Lace kimono from Boohoo.com (261:-)
Jag är nog inte dne enda som är på jakt efter en vit spetskimono i budgetklassen och nu har jag äntligen hittat ett superfint alternativ från Boohoo.com! Den är fantastiskt fin och jag älskar både modellen samt färgen och spetsmönstret. Det känns som ett perfekt sommarplagg och det kan hända att jag slår till på den när jag kommer hem från semesten nästa vecka!
Vad tycks raringar, gillar ni den?
/I’m not the only one who’s looking for a white lace kimono with a lower price tag and now I have found a beautiful version at Boohoo.com! It is so beautiful and I love the model plus the color and the lace pattern. It feels like a perfect summer garment and I will might buy it when we come home from our vacation next week! Do you like it sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    svar : ja just det! Du ska ju gifta dig. Verkar som du haft det underbart i Barcelona. Känn ingen stress. Tänkte om du hade tidsinställt. Vad kul att du ska gifta dig! Kram <3

  2. Frida

    Fick hem denna i veckan och blev tyvärr lite besviken. Färgen var inte alls cream som på bilden utan mycket vitare. Sen är den ganska stor i S/M för mig som vanligtvis är en 36a. Men väldigt fin för den lilla pengen 🙂

    1. ANNAWII

      Men vad trist att höra! Den ser ju så fin ut på bild! Fast bättre att den är vitare än gulare, det brukar ju oftast vara fallet med budgetkläder.
      Kram finis