Annawii

BARCELONA BABY

Hej raringar! I dag är jag på ett fantastiskt gott humör för vi är i Barcelona nu och det är precis lika underbart som förra sommaren. Härligt! Vi kom fram på kvällen så vi tog det rätt lugnt men hann med lite skumpa som hotellet fixat åt oss (älskar detta hotell) och så blev det ett Sephora-besök plus yoghurtmjukglass i gallerian bredvid hotellet. Mysigt! Planerna för dagen är att kila ner och äta hotellfrukost strax och sedan blir det sol och bad för hela slanten (plus en och annan glass ;). Det ska bli så härligt och jag ska verkligen njuta! Vad pysslar ni med i dag?
Ha en underbar torsdag och ta hand om er!
/Hi babes! I’m on such a good mood today because we are in barcelona and it is just as lovely as I remembered it! We arrived yesterday evening so we didn’t do anything special besides drinking a glass of cava which the hotel had prepared for us (I love this hotel!) and ate some frozen yoghurt at the mall. Cosy! Our plans for today is to go down and eat hotel breakfast soon and afterwards we will be by the pool all day long. Yey! What are you doing today?
Dress | Belt
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mami

    Oh ni ser ut att ha det bara bra. Här är det regnigt och mulet. Får hoppas att det lyser upp senare idag. Cookie mår bara bra. Tror att Siri har tagit på sig mammarollen och slickar och tvättar kakan. Fast igår var det tvärtom. Då tvättade Kakan Siri. De var ute ganska mycket i går. Idag får de vara inne, åtminstone när det regnar. Men de har ju så mycket bus att hitta på inne så de misstycker nog inte att hålla sig inomhus ett tag.
    Ha det gott och passa på och njut.
    Hälsa Mickis.
    Kram M