Annawii

TUESDAY BABY ♥

God morgon raringar! I dag är jag på ett lite bättre humör än igår men jag måste erkänna att gårdagen var en tuff dag. Var helt slut efter skolan så jag åkte hem till mina föräldrar (ni är bäst) för att bli omhändertagen och på kvällen pysslade jag och Micke med dekorationerna vi ska ha till Dennis tårta. Mysigt! Planerna för i dag är skola på förmiddagen och efter lunch bär det av till Holmsund för att fira vår underbara gudson Dennis som fyller fem år (hipp, hipp, hurra!). Det ska bli så mysigt och jag ser fram emot att se hans reaktion på tårtan för det är en lekplatstårta så jag gissar på att den kommer bli poppis hihi ;). Vad ska ni göra i dag?
Ha en underbar tisdag!
/Good morning sweethearts! I’m feeling better than yesterday and I’m so grateful for that, because yesterday was a shitty day (pardon my french). My plans for today is to go to school soon and afterwards we will celebrate our god son Dennis who turns five years old today. Yey! I’m really looking forward to see his reaction of the cake we made because it is a ”playground” cake hihi. What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabine-Välbefinnaren

    Så då kanske man ser en bild på tårtan senare? Den låter…. ovanlig! =) Idag har jag varit ledig från skolan…. för att studera lite. Tog lite sovmorgon, pluggade och nu lite blogg-dax. =) Ha en finfin dag. Kram