Annawii

HOW TO MAKE MY CURLS

Nu har jag äntligen gjort en ny ”how to”-film där jag visar hur jag gör mina lockar och det var minst sagt på tiden! Jag har lovat er det i nästan ett år så det känns jättebra att äntligen ha gjort en film där jag visar steg för steg hur jag går tillväga. Förhoppningsvis hänger ni med och förstår vad jag menar men har nå några frågor är det bara att hojta!
Hoppas att ni gillar filmen raringar!
/Now I have finally made a new ”How to” film where I show how I make my curls and that was about time! I get so many questions about my curls so it feels awesome that I finally has made a tutorial where I show you exactly how I make them. Hopefully, you understand what I do, but if not – don’t be afraid to ask questions! I hope you like the video sweethearts!
Choose 720HD as resolution
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Bra video! Du får till lockarna väldigt bra 🙂 Men innan, trodde jag faktiskt att du hade naturligt lockigt eftersom du alltid har det så. Lockar du håret varenda dag?

  2. Klaraelvira

    Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori "tävlingar".