Annawii

HAPPY FRIDAY BABES

Så var det fredag och det känns nedrans bra i dag! Skolarbetet är klart, solen skiner och jag har en härlig helg framför mig. Yey! Planerna för i dag är att åka ut till Holmsund för picknick med mina bästa vänner och i kväll ska jag göra en riktigt smarrig middag till mig och Micke som ska intas på balkongen. Underbart! Förrutom det kommer helgen att bjuda på massor av umgänge med min käre fästman och katt så jag är väldigt lyckligt just nu. Detta har jag väntat på i flera veckor då jag och Micke gått om varandra. Och ja, jag är en toffel men det får man fasiken vara om man vart ihop i 11 år och fortfarande har pirr i magen hihi ;). Vad ska ni göra i helgen sötnosar?
Ha en underbar fredag och tack för att ni finns alla älskade läsare!
/Hello friday and good morning babes! I’m so glad today, because I’m finally done with my school project and I have a lovely weekend in front of me! My plans for today is to have a picnic with my best friends and tonight I will cook a yummy dinner for me and Mike. Besides that, I will just enjoy Mike and Cookies company this weekend and it feels awesome! We haven’t had a free weekend together for a while so I have longed for this, I’m such a romantic fool haha ;). What are your plans for the weekend?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Himla söt toffel du är 🙂
    Tycker att det är fantastiskt att kärleken håller år efter år och att man fortfarande kan känna detdär pirret <3
    Jag sitter på tåget nu på väg till sverige och väntar på att byta tåg i nässjö. Himla avlångt land, tar så lång tid att komma fram 🙂