Annawii

HAPPY THURSDAY ♥

God morgon raringar! I dag är jag på ett gott humör för jag hann göra undan en hel del igår (skrev en skolrapport på 4 sidor – yey!) och vädret är helt fantastiskt i dag. Underbart! Planerna för dagen är att åka hem till mina föräldrar med Cookie och där blir det bikinihäng varvat med filmredigering till skolprojektet Härligt! Jag ska även gulla med Micke så att vi kan fota även i kväll för det är så härligt att kila ut i kvällssolen och dra av en massa fina bilder. Det inspirerar mig mer än något annat! Vad ska ni hitta på i dag sötnosar?
Ha en ljuvlig dag i sommarvärmen!
/Good morning sweethearts! Today I’m on a splendid mood because I was very effective yesterday (I wrote a report of 4 pages for my school project) and the weather is beyond amazing today. Lovely! My plans for today is to visit my parents house for some sunbathing and some work with my school project. I will also have a little photo shoot with Mike tonight because it is so inspiring to take photos in this weather! What are you doing today babes?
Watch | Chain bracelet | Skull bracelets | DIY Dress
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    Hej! Hur mycket kostade det för dig med din hårförlängning? Är himla sugen på att göra själv! Tack för en bra blogg! //Helena

    1. ANNAWII

      Hej! Alla priser ska finnas på hemsidan och det beror ju helt på hur många slingor du vill ha och vad för kvalité. Gör man en hårförtjockning behöver man färre men gör man en förlängning som jag gjort skulle jag satsa på minst 100. Vi provade med 80 först på mig men det kändes lite väl tunt i topparna.
      Kram