Annawii

TUESDAY BABY ♥

God morgon raringar! I dag är jag på ett gott humör för jag hade ännu en fin dag igår och i kväll bär det faktiskt av hemåt till Umeå. Det känns lite sorgligt att lämna släktingarna men samtidigt ser jag fram emot att träffa älskade Micke och lilltjoppan. De är saknade och jag tror minsann att de saknat mig med ♥. Planerna för dagen är att njuta av gott sällskap och efter middga bär det av till flyget. Jag har endast en kvart på mig att byta flyg på Arlanda så håll tummarna för att jag inte har otur som jag haft de senaste gångerna jag flugit (missade flyg och borttappade resväskor är vardagsmat när jag flyger med SAS haha ;). Vad ska ni hitta på i dag?
Ha en toppendag!
/Good morning babes! Today I’m on a really good mood because I had a nice day yesterday and tonight I will fly home to Umeå. It feels a little sad to leave my relatives but I’m looking forward to meet Mike and Cookie! I have missed them and they have missed me ♥. My plans for today is to enjoy my relatives company and after dinner I will fly home. I only have 15 minutes to change plane in Stockholm so please cross your fingers so I wont miss it! What are you doing today sweethearts?
Dress from Andreagdesign.com (get 25 % off with the code ”Ambassadör 25%”)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Hej! Jag är såå kär i dina fina solglasögon på bilden, jag har försökt hitta likande och slog till på ett par Såna här! Men var har du köpt dina? 🙂 Kram Ps. Älskar din blogg! (Hoppas länken funkade)

    1. ANNAWII

      Ja det är ingen hit! Man kan inte riktigt slappna av förrän man kommit till sin hemflygplats och väskan faktiskt kommer rullande på bandet ;). Kram