Annawii

WANTED MAXI DRESSES

Dip dye maxi dress, tie dye maxi dress from Jen’s Pirate Booty/Elsaleonie.se
Jag har så klart gått och blivit besatt av Khalesi i ”Game of thrones” så just nu suktar jag efter en vacker maxiklänning med bara axlar. Det är fantastiskt vackert på sommarne och de ovan skulle mer än gärna få flytta in i min garderob! Helst av allt skulle jag vilja ha den till vänster då färgerna känns mest ”jag” och om den var min skulle jag matcha med tanfärgade gladiatorsandaler, flätat hår och mörka guldsmycken. Så vackert!
Vilken klänning väljer du?
/I am kind of obsessed by Khalesi from ”Game of thrones” and now I want a dress with bare shoulders. It is so beautiful during the summer and these dresses are amazing! My favorite s definitely the left dress and if it was mine I would match it with tan colored gladiator sandals, braided hair and a couple of jewelry in dark gold. Gorgeous! Which dress do you prefer sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Haha, då är vi två! Är också helförtjust i henne! Dels för att hon är riktigt tuff, men också för hur himla vacker hon är, älskar stilen hon har. Håret är bland det snyggaste jag sett, med den ljusa nyansen, längden och de enkla håruppsättningarna.

    1. ANNAWII

      Ja jag älskar henne för hon är sockersöt men ändå sjukt ball och tuff! Ett bevis på att man inte ska dömma människor efter deras yttre!