Annawii

MAYBELLINE – TUTORIAL & GIVE AWAY

Här är resultatet av filmen jag jobbade med i förra veckan och som ni ser är det en guide till hur man får till en riktigt fräsch sommarmakeup! Jag har gjort det i samarbete med Maybelline och har nu chans att vinna en resa med dem till NYFW i höst. Det känns fantastiskt roligt så jag skulle verkligen uppskatta om ni vill rösta på mig! Om ni röstar har ni även chans att ta del av tävlingen nedan. Kul va!
Vinst:
Make up-kit med mascara, ögonpenna, läppstift plus en ögonskuggepalett från Maybelline
För att vara med och tävla ska du:
♥ Rösta på mig och min video här (bläddra fram till min film)
♥ Berätta ditt bästa sommarmakeuptips i en kommentar till detta inlägg
(Tipsa gärna om tävlingen i din blogg/facebook/twitter för extra chans att vinna)
Lycka till!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilda

    Har röstat på videon!
    Jag använder mig inte av så mycket smink på sommaren. Mest till fest osv.. Då kan det vara fint att använda sig av lite mer ljusa färger på bl.a ögonskugga, så som rosa, blå osv.. Annars försöker jag alltid att använda mig av en bb-creme eller liknande ist för en tung foundation. Om den inte täcker tillräckligt bra kan man ju alltid täcka finnar osv med en concieler eller ett coverstick så slipper man ha en väldigt täckande foundation även på ställen som inte behöver täckas!
    Det var allt för mig! Nu ska jag dela tävlingen och skriva om den på bloggen! 😀

  2. Linn

    Toppen video!! Du är sååå söt och din blogg är helt underbara<3 Jag blir så inspirerad. Nu har jag röstat på din video och hoppas verkligen att du vinner!!!
    Mitt bästa makeuptips för sommaren är att ha ett mineralpuder och ett naturligt rosa läppstift…härligt sommarfräscht.

  3. Gina

    Hej Anna och vilken fin video, måste säga att kvalitén kändes riktigt proffsig! Mitt sminktips är att less is more! På sommaren har man förhoppnings fått lite färg och har fin och naturlig hud så det enda jag tycker behövs är att man snyggar till brynen, böjer fransarna och använder lite mascara samt lite rouge för en sommrig och naturlig look 🙂 så alltså, lite smink är nog mitt tips 🙂 just ja, har självklart röstat på dig!

  4. Elin

    Har röstat 🙂
    mitt bästa makeuptips är att använda en dagcreme och läppglans med solskyddsfaktor. Man känner sig snygg och bränner sig inte trots att man är ute i solen och njuter.

  5. ALEXANDRA

    På sommaren gillar jag att vara så naturlig som möjligt men ändå ha en jämn yta så min bas består av en BB-cream (gärna med solskydd i) sen behövs det inte mer än lite mascara på de övre fransarna, lite rouge och om jag vill vara lite extra tjusig så highlightar jag kindben, näsben, under ögonbrynsvingen samt i "ögonhålan". Denna makeup till saltvattensprayslockar är en vinnare 😉
    Klart jag röstat på dig <3

  6. kajsa

    Vad fint! Röstade såklart på dig:)
    Mitt bästa sminktips för sommaren är att ha en bra highlighterför att framhäva vissa områden. Kindbenen och näsbenet tillexempel. En sosolkysst hy behöver inte mer än så för att skina lite extra:)

  7. Anna

    Nummer 21:)
    Mitt sommarmakeuptips är nog ett ang. nagellack. Det tar ju sån himla tid innan det torkar och man vill ju inte sitta still nu när det är soligt och fint ute samtidigt som man vill ha fina naglar, vilket blir ett dilemma. Men om man doppar fingrarna i kallt vatten ett litet tag (ca 30 sek) så är dem torra eller näst intill torra och torkar supersnabbt! Spola med lite lätt tryck under kranen!

  8. Anna ▲

    Döör vad gullig du är! 🙂
    Mitt bästa sommarmakeuptips är brun mascara! Jättefräscht till vardags när man fått lite färg i ansiktet och inte vill se så jättesminkad ut, testa! Plus att använda lipsyl och läppglans med hög SPF! 🙂

  9. Julia

    Oj vad du är vacker utan smink!! Med smink också men särskilt utan! Snälla låt mig vinna för jag är urful utan smink!
    Bästa sommartips i sminkväg är absolut att använda bb cream! Jag är beroende!

  10. Melissa

    Hejsan! 😀 Jag har röstat på din video och mitt bästa sminktips inför sommaren är faktiskt att inte ha för mycket smink på eller en sådan där jätte-tung foundation och att använda ögonskuggor som är lite jordfärgade och bronziga eftersom man brukar få lite färg på ansiktet under sommaren. Drick också mycket vatten! 😀

  11. Emma N ;)

    Har tipsat & röstat från båda mina FB-konton. (Jobbkontot också, hehe)
    Jag sminkar mig inte så mycket på sommaren men mitt bästa sommartips när det gäller smink är ett tips som ursprungligen kommer från min mormor: att alltid ha på sig vattenfast mascara när man solar/badar: för att undvika att solbleka sina ögonfransar!