Annawii

WANTED – LAVENDER SHORTS

Lavender shorts from Nike/Ebay.com
I sommar vill jag verkligen ha ett par lavendelfärgade promenad/träningsshorts från Adidas eller Nike men det verkar vara väldigt svårt att få tag på! Jag har lyckats hitta två varianter som jag tycker väldigt mycket om på Ebay men innan jag gör en beställning tänkte jag fråga er om ni sett något liknande i butik eller i en svensk onlineshop? Modellen får gärna gå i samma stil som den ovan (korta och luftiga) och likaså färgen men de får självklart ha detaljer i andra färger! 
Hojta gärna till om ni har något bra tips sötnosar!
/This summer I really want to have a pair of lavender gym shorts from Adidas or Nike but they are very hard to find! I have found two pairs at Ebay which I really like, but before I buy them I want to ask if any of you have seen something similar in a store or in an online shop? I would like to have the same model (short and wide) and the same color as the shorts above, but they can have details in other colors! Please help me if you can sweethearts!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. paulina

    Innan hade jag skrivit att jag inte visste vart det fanns, men nu har jag hittat! Jag vet dock inte om du gillar dem eftersom de inte är i sådant här mjukt material som på bilden över.
    På members.com (är du medlem där?) så har dom just nu erbjudande på adidas by stella mccartney. Det finns ett par lavendershorts där som kostar 374:- från 749:-!
    https://members.com/se/campaigns/Product/120643/29?blockid=sports
    Som sagt vet jag dock inte om du gillar dem. För det ser ut som att de är i "prassligt tyg" och de är även lite glansiga.
    Hoppas jag hjälpte till dock! 🙂

    1. ANNAWII

      Åh vad snäll du är! De var fina men inte riktigt mins til tyvärr. Slog faktiskt till på de ovan från Nike då de kändes som de bästa av de jag hittat. kram och tusen tack ändå <3

  2. Anonym

    jag blir enklare inspirerad till att köpa nya träningskläder, och det är väl också därför jag tycker, oftast, att det också är roligare att köpa träningskläder än vanliga!
    tyvärr har jag inte hittat några lavendershorts dock! :S