Annawii

BUDGET VS LUXURY

Lace poncho- Rarelondon.com (254:-), lace kimono- Anna Sui/Net-a-porter.com (2 577:-)
Jagälskar verkligen den fina spetskimonon med fransar från Anna Sui som jag bloggat om ett flertal gånger men tyvärr är den på tok för dyr sp hör har jag hittat ett fint budgetalternativ. Den är absolut inte identisk då den är i en ponchomodell men den går i samma stil och ser väldigt fin ut! Tyvärr gillar jag dock fortfarande lyxvarianten allra mest men Topshop.com har även fått in en budgetvariant och den skulle jag absolut kunna tänka mig!
Vilken väljer du – budget eller lyx?
/I love the beautiful lace kimono from Anna Sui, which I have blogged about a couple of times, but unfortunately it’s a little expensive so here is a cute budget alternative. It isn’t identical with the original since it is in a poncho model, but the style is the same and it looks really pretty! Unfortunately, I still like the luxury version more but I have also found a budget version at Topshop.com which I could see myself in this spring! Which do you prefer – budget or luxury?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Banana

    Fördelen med kimonos är ju att de är rätt lätta att sy, bara raksömmar ju. Med genomskinlig spets blir det ju ännu enklare då man inte behöver tänka på att fodra. Du kanske kan göra en DIY-variant med ett fint spetstyg? Det kommer kanske inte bli lika snyggt som originalet, men jag lider av DIY-syndrom, hehe.
    Jag har själv länge velat sy en kimono men inte kommit till skott ännu.