Annawii

BIKINI WANTIES

Patterned bandeau bikini, orange patterned bandeau bikini from Phaxswimwear.se
Jag är, som ni kanske vet, smått besatt av vackra bikinis och dessa, från mitt jobb, hade jag gärna haf i min garderob i sommar! Båda två är fantastiskt fina och jag älskar verkligen färgerna, mönstren samt modellerna. Det är näst intill omöjligt att välja en favorit men måste jag blir det den högra. Den känns härligt bohochic och den hade jag gärna plaskat runt i när jag är i Barcelona!
Vilken väljer du?
/I am, as you might know, obsessed with beautiful bikinis and I wouldn’t mind having one of these, from my job, in my wardrobe! They are both amazing and I especially like the colors, the patterns plus the models. It is hard to chose a favorite, but if I have to, I must say number two. It is very boho chic and I could definitely see myself in it when I’m in Barcelona! Which bikini do you prefer?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. PHAX bikini

    Den högra, utan tvekan! Sen så gör du helt rätt som väljer PHAX !! Jag älskar de bikini! Kika gärna på min blogg, har samlat väldigt många där!! Kramar

    1. ANNAWII

      Ja jag älskar PHAX och jobbar faktiskt extra för dem nu. Känns så kul att jobba med ett varumärke jag tror på till 110%.
      Kram

    1. ANNAWII

      Ja visst är de fina! PHAX ligger i Umeå men jag jobbar mkt hemifrån med press- och mediakontakter. Superkul och perfekt för min utbildning :D. Kram