Annawii

HEY MAY

God morgon torsdag! Jag hade en superfin dag igår där höjdpunkten helt klart var att gå i Enad vänsters första maj-tåg tillsammans med några av mina finaste. Tåget var större än någonsin (störst i Umeå igår) med bästa stämningen och bästa talen. Underbart! Planerna för i dag är att hälsa på en av mina närmsta vänner som fått en liten baby, äta lunch med Hanna och så blir det som vanligt träning plus fix med bröllopsinbjudningarna. Härligt! Vad ska ni hitta på i dag?
Ha en underbar torsdag!
/Good morning thursday! I had a wonderful day yesterday and the highlight were definitely the Labour day celebration. I walked in the biggest demonstration and the atmosphere plus the speakers were amazing. Yey! My plans for today is to visit one of my closest friends and her little baby plus eat lunch with my BFF and work a little. Lovely! Have a great day!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Oj vilken arg person som kommenterade här! "Dessutom är du vänsterpartist" haha! Jag ville säga big up till dig som visar dina politiska färger! Det är så många stora bloggare som skriver upp blåa åsikter, det behövs någon som inte är hysterisk (som lady D) på vänsterkanten också.
    Och att välja bort HM och Zara är ditt val, du har gjort det du kan. Ingen kan göra rätt med precis allt, bara alla gör något litet så hjälper det ändå! Hejja dig!

  2. SS

    Har alltid tyckt att din blogg är trevlig men nu hoppar jag nog av. Du handlar inte på H&M och Zara av etiska skäl men det går bra att "handla" av eller snarare få gratis saker av massa random företag i Kina som du absolut inte vet något om. De har knappast bättre förhållanden än H&M och Zara. Dessutom är du vänsterpartist? men tycker tydligen att det är helt ok att ta emot hur mycket gratisprylar som helst utan att skatta en krona. De flesta av de sakerna du får har du uppenbart valt ut själv och inte bara fått hemskickat på måfå.

    1. ANNAWII

      Oj! Vilken märklig kommentar… mycket ilska som ligger bakom där. Jag kopierar in ett svar jag gett till en annan person i frågan: Jag har absolut inte sagt att jag är perfekt men ju större företag desto större krav tycker jag att vi bör ha på dem. De har ju faktiskt resurser att göra förändringar som i slutändan även kan förändra de mindre företagens produktioner då kraven höjd av konsumenter och lagar. Jag vet att H&M gör jättemycket bra rent miljömässigt och det tycker jag är grymt bra! Vet att deras satsning på ekologiska material är bland de bästa (om inte bäst kanske?) av budgetkedjorna. Just därför tycker jag att vi ska ha höga krav på H&M för jag vet att de är ett företag som faktiskt kan sätta press om vi, som konsumenter, sätter press. Det tror jag tyvärr inte att mindre företag har samma möjlighet att göra så för mig känns det rätt att starta i den änden. Jag resonerar som så att vi alla kan göra något och om du vill börja i en annan ände är det ju grymt bra! Tycker dock att det är lite konstigt att alla försvarar dessa storföretag som faktiskt har möjlighet att skapa förändring på riktigt…
      Vem har sagt att jag är Vänsterpartist och vad har det med saken att göra? Jag skattar på varenda krona jag tjänar på bloggen och så fort det kommer ett system som fungerar när det kommer till gåvor så kommer jag, och alla andra bloggare som inte driver företag, att skatta även på dem. Så lustigt att gå på en ensam bloggare, varför inte gå på dem som bestämmer och kräva att det kommer till regler och lagar?