Annawii

BUTTERFLY BELT

Jag måste bara få visa er mitt nya fjärilsbälte från Beyond retro som jag köpt i min fina vän Therez Bloppis. Direkt jag såg det kände jag ”det måste jag ha” och efter att ha provat det vill jag inte ta av det haha ;). Färgen och modellen är helt perfekta och fjärilen framtill är underbar! Som ni säkert förstår kommer detta att bli mer än välanvänt i sommar och särskilt till skira spetsklänningar och vida maxikjolar!
Vad tycks om skärpet – hiss eller diss?
/Here is a couple of photos of my new butterfly belt from Beyond retro which I have bought in my dear friend Therez Bloppis. The moment I saw it I felt ”I need it!” and after I had tried it, I didn’t want to take it off hihi ;). The color plus the model is perfect and the butterfly in the front is amazing! I will definitely wear it a lot this summer, with everything from cute lace dresses to long maxi skirts! What do you think of it babes – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och har några frågor till dig. Jag funderar på att köpa en jacka (Sheer Starry Short Orange Coat) som jag tror att du har från Romwe.com och du verkar handla där rätt ofta. Så jag undrar vad frakt och tull går på om det är så, och hur One Size kläder är? Vad passar de för storlek?
    Skulle vara supersnällt om du svarade på min mejl! Mvh Julia 🙂

    1. ANNAWII

      Frakt och tull är gratis därifrån, ha råtminstone aldrig hört någon som åkt på tull.
      Det är jättoelika med onesize, oftast är de lagom eller lite stora på mig som är en XS/S men i bland kan de vara väldigt korta.
      Kram